Röviden összefoglalva, mi történik jelnleg Kanadában?
Annyit tudok, hogy valami felhajtás van, de hogy kik mit cisnálnak és miért és milyen éclból, azt már nem. Szóval mondhatni lényegében semmit sem tudok róla.
Valaki röviden összefoglalná?
Köszi!

"Ez van most.Azért azt se feledjük hogy közben minusz 20-30 közötti hőmersékletnél vannak ott ennyien!!"
Jelenleg -6 fok van Ottawaban, éjszaka -4 lesz, holnapra +1 fok várható. Szóval előbb informálódni, aztán tényeket közölni.

Mit okoskodsz? Nézd már meg az éjszakai hőmérsékletet.Ott vannak éjjel nappal! Nem hazamentek, mert rosszul esik be a napfény bmeg!! .
Én nem vagyok ott, ő meg ott lakik. [link]
1. 30 nál hallgasd meg.
Ne velem vitatkozz.

Kanadában élek. A 100 ezer kamion nagyon is költői túlzás. Ennyi kamion nem hogy Ottawa belvárosában, de az egész városban nem férne el. Kb 5 utcát zártak le, ami max 1000 kamionnak felel meg.
A "békés" tüntetők megfélemlítik a lakosságot, akik nem mernek kimenni. Éjjel-nappal dudálnak, a belvárosban senki nem tud aludni. A boltok nem nyitnak ki, mert nem biztonságos. A hidak le vannak zárva, mert nem biztonságos. A tüntetők a hajléktalan szállót rabolták ki élelemért. Számos nemzeti emlékművet szégyenítettek meg. Konföderációs és szvasztikás zászlókkal vonulnak. Na ez a nagy "büszkeség".
A fuvarozók 90%-a be van oltva. Ez a tüntetés a szélsőséges kisebbség akciója, ami fel van fújva. Persze, 100 000 kamion 🤦🏻♀️

22, olyan szórakoztató belelátni a prolik gondolkodásmódjába, hogy mennyire nevetségesen túlértékelitek az anekdotális élményeket. Kint él egy magyar Kanadában és van egy 35 feliratkozós csatornája, és?
Én és te meg Magyarországon (én csak 2km-re a Parlamenttől!) vagyunk, mégse látunk bele a NER-lopásokba. Az újságírók néha néha igen, mert ez a munkájuk, megvannak a forrásaik.
Egyébként itt egy élő webkamera a kanadai parlament előtti térről: [link]
Hol is vannak azok a százezrek, akik szerinted kitartanak?

"A "békés" tüntetők megfélemlítik a lakosságot, akik nem mernek kimenni. Éjjel-nappal dudálnak, a belvárosban senki nem tud aludni. A boltok nem nyitnak ki, mert nem biztonságos. A hidak le vannak zárva, mert nem biztonságos. A tüntetők a hajléktalan szállót rabolták ki élelemért. Számos nemzeti emlékművet szégyenítettek meg. Konföderációs és szvasztikás zászlókkal vonulnak. Na ez a nagy "büszkeség"."
Eddig akárhány felvételt láttam, ezeken hétköznapi emberek sétáltak kanadai zászlókkal, táblákkal, vagy éppen énekeltek, táncoltak, szónokokat hallgattak. Semmilyen rendbontásról nem láttam megalapozott hírt. Az, hogy volt 1 vagy 2 nem odaillő zászló, nem jelenti azt, hogy a többi tüntető egyetért azzal (simán lehetnek magányos őrültek vagy beépített emberek az ellenzők megbízásából). A szoborra tettek egy kanadai zászlót és egy baseballsapkát, később maguk a tüntetők távolították el róla. A tüntetők nem raboltak ki hajléktalanszállót. Pár üzlet (pl. gyorsétterem) azért zárt be, mert nagy volt bent a tömeg, gondolom, az oltási kártyákat nem tudták így ellenőrizni, és sok emberen nem volt maszk. Máshol a tulajdonos maga szolidaritásból eltávolította a maszkviselésre felszólító táblát és bárkit szívesen kiszolgál.
A dudálás, hangos zene biztosan kellemetlen lehet annak, aki a környéken lakik, de valamikor szerintem a tüntetők is alszanak. A hidakat azért zárták le, hogy a folyó túloldalán lévő kamionosok ne juthassanak át a tüntetés helyszínére. A kamionosok 90%-a valóban be van oltva, ezért is marhaság a kötelező oltás a határátlépéshez. A kamionosok összetartó közösséget alkotnak, ha 10%-kal ki akarnak tolni, a többiek melléjük állnak.
Van még valami ökörség, amit elhittél a hazug mainstream mediának és Trudeaunak? "Fringe minority", miegymás? :D

Finnország,Dánia,Franciaország,Anglia,Törökország már többé vagy kevesbé eltörölte,törli a korlátozasokat.Ausztria alkotmánybírái is feladták a lecket.Kinek kell a felesleges cirkusz.Az embereknek elég volt.
Trudi vergődhet meg bujkálhat a marginális kisebbseg elől,nem fogja elkerülni ugyanezt.

#26 ezt mind azért mondod, mert ezt látod a médiában. Nem ott laksz, nem tudod. Rengeteg barátom lakik Ottawában, első kézből tudom tőlük az infót. Azért, mert a nagy többség nem csinálja ezt, attól még a kisebbség igen, és pont miattuk van a belváros megfélemlítve.
#28 voltam.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!