Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondoltok arról hogy Joe...

Mit gondoltok arról hogy Joe Biden egy sajtótájékoztatón elfelejtette hogy ő az elnök? 😅

Figyelt kérdés

[link]

Azért számomra elég érdekes hogy ha valaki Bidenhez hasonló módon szenilis, akkor a háziorvos már nem hosszabbítja meg a jogosítványát és nem vezethet autót

Ehhez képest Biden Amerikát vezeti ilyen állapotban.. :D

2022. jan. 30. 21:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
32%
Amerika már ott tart hogy egy jól felépített kampánnyal egy csimpánzt is megválasztanak elnöknek.
2022. jan. 30. 22:03
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

"Putyin nagyon jó interjúkat ad. Szellemes, logikusan érvel.

Néha nagyon be tudja égetni a nyugati újságírókat.

Csak erről nem adnak hírt errefelé."

Valóban nem adnak hírt róla, bezzeg ha Biden fingik azt már rendkívüli hírként adják le.

Szerencsére a youtuben fent vannak Putyin interjúi is, magyar felirat is soknál elérhető. És valóban remekül tud válaszolni

2022. jan. 30. 22:06
 13/24 anonim ***** válasza:
77%
11: igen, Trump ilyen volt
2022. jan. 30. 22:13
 14/24 anonim ***** válasza:
57%

Lehet, hogy ránézett a népszerűségi indexére és már ő sem érzi magát elnöknek...

[link]

Viccet félretéve: mit lehet még várni Joe bácsitól? Aki egy szenilis vén hülye, az minden nap szenilis vén hülyeként fog viselkedni.

2022. jan. 30. 22:27
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy a hálószobájában az ágyával szemben nagy betűkkel ki van írva, én vagyok az egyesült államok elnöke. Reggel felébred és elolvassa. Így 11 óráig tisztában van a pozíciójával.
2022. jan. 30. 23:22
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Igazából, ha komolyan belegondolunk, akkor ez egy borzalmas és még csak nem is az öreg, szenilis Joe tehet róla. Elindult elnöknek és megválasztották, pedig már akkor is eléggé sok jele volt annak, hogy nincsen a toppon már se mentálisan, se fizikálisan. És most így ő lett a szabad világ vezetője. Nem szeretem, mint politikust, de nagyon bántani se akarom, hiszen nem ő tehet róla, hogy ilyenné vált. Egy beteg emberen meg nem szeretek viccelődni. De szerintem eléggé aggasztó, hogy eljutottunk odáig, hogy szinte bárkit meg lehet választani az Egyesült Államok vezetőjének, a szabad világ vezetőjének. Egy ilyen pozícióval óriási felelősség jár, hiszen többször is az egész emberiség sorsát meghatározó döntéseket is kell hoznia és ha ezt egy olyan ember teszi meg, aki fejben nincsen igazán ott, az beláthatatlan következményekkel járhat.
2022. jan. 30. 23:42
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Sokat iszok én is elfelejtem kivagyok.Van ez így.
2022. jan. 31. 09:45
 18/24 MDaniel98 ***** válasza:
Nézd kérdező, abban a korban amiben Biden van ez már annyira nem meglepő.
2022. jan. 31. 11:02
 19/24 A kérdező kommentje:
#18 Igen. Valóban nem ez a meglepő, hanem hogy valakit ilyen állapotban beültetnek az elnöki székbe! :D
2022. jan. 31. 11:05
 20/24 anonim ***** válasza:

Trump normális kérdező szerinted? Olvastad amit az unokahúga (bátyja lánya) írt az egész családról? Hogy pl az unokahúgának az apja alkoholista lett, mert az apja üzletembert akart faragni belőle is, de ő meg nem erre vágyott és hogy mérgező a légkör mind a mai napig a Trump családban? Unokahúga is azért lett pszichológus, hogy ezeket a mérgező családi szálakat feltárja, ami az ő apja halálához vezettek...

Egyébként meg az a véleményem, hogy sok mindenki lehetett volna opció... Al Gore is jobb elnök lehetett volna... de várjuk ki a végét.... én nem akarok még egy Trump ciklust és ha így van akkor lehet majd Kamala átveszi félidőben tőle a hatalmat...

2022. jan. 31. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!