Ukrajna közelebb került az EU-csatlakozáshoz az elmúlt tíz évben?
ukrajna nem lesz EU tag belátható időn belül
Szerintem előbb esik szét az az ország mintsem EU tag lehessen
Elvi szinten közelebb kerültek, kinyilvánította, hogy EU, NATO tagságot szeretne és kapott is ilyen irányú biztatásokat.
Gyakorlatilag nincs közeledés, a csatlakozás bizonytalan, a távoli jövő kérdése, akárcsak Törökország, Szerbia, Albánia esetében. De hivatalosan ők előrébb tartanak, mint Ukrajna, ők már lepapírozva tagjelöltek, folynak a csatakozási tárgyalások , bár velük szemben is sok a kérdőjel, vannak elutasító tagállamok is, rengeteg akadály van, lehetnek köztük átugorhatatlanok is.
kedves 3-as
Albánia és Törökország NATO tag
gondoltam szólok:)
Ha Ukrajna EU tag lesz, akkor az EU lehúzhatja a rollót pénzügyileg, egyszerűen annyi pénzt kellene invesztálni, hogy legalább egy működő ország illúzióját keltse, hogy az egyet jelentene a gazdasági öngyilkossággal, a korrupcióról, az országos szintű bűnözésről, a folyamatos háborús kilátásokról még nem is beszéltem.
Ukrajna nem egy működőképes ország, ezt bárki láthatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!