Isti22 kérdése:
Mi lehet Magyarország sorsa itt Európában, itt ebben a Világban az elkövetkező 10-15 évben?
Figyelt kérdés
2012-es kérdés: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..
Akkor az alábbi tippek születtek. Közeledtünk ezek felé?
2022. jan. 29. 18:52
A kérdező szavazást indított:
Összeomlik az EU
Összeomlik Magyarország, és megszállja Románia és Szlovákia
Oroszország elfoglalja a volt Szovjetunió területeit
Területileg teljesen kiegyenlítődve észak-magyarországi színvonal lesz mindenhol Magyarországon
Más:
21 szavazat
1/12 anonim válasza:
Az EU nem fog összeomlani! Ha kell, akkor kiraknak minket a lengyelekkel együtt, aztán nézhetünk, hogy mit bsztunk el!
Saját magunknak köszönhetjük, hogy már 10 éve basszk el folyamatosan a jövőnket!
2/12 anonim válasza:
Szerintem dettó olyan lesz mint ami most van vagy rosszabb.
3/12 anonim válasza:
A mostaninál rosszabb, már csak az államcsőd lehet kb!
4/12 anonim válasza:
Eu miért omlana össze? Miattunk meg a lengyelek miatt nem fog. Legfeljebb kilép, akinek nem tetszik, szűkebb kör lesz.
Ma kapcsolgatás közben pár másodpercre Bayerre kapcsoltam, és éppen azt mondta, hogy pár év múlva már nettó befizetők leszünk, miért maradnánk bent?
5/12 anonim válasza:
Bayer a kedvenc közgazdászom, neki mindig igaza van közgazdasági kérdésekben!
6/12 anonim válasza:
5: nem tudom, honnan vette, annyi ideig nem bírom őt, hogy sokat hallgassam, úgyhogy továbbkapcsoltam
7/12 anonim válasza:
Ezek közül az elsőre van a legnagyobb esély, de arra se fogadnék.
8/12 anonim válasza:
Túl sok angol ipát ihatott, mert ott is ezzel hülyitették az embereket, aztán most isszák a levét! És még csak nem is volt igaz!
9/12 anonim válasza:
Mo. nem fog összeomlani, de a világgazdasági konjunktúra elmúltával, ami 2010 után hajtotta a dolgokat, rögösebb út jön. De legalább a fideszhívek is szembesülnek azzal, hogy a fidesz nem csodaországot csinált, csak szerencséjük volt a konkjunktúrával.
10/12 anonim válasza:
A gazdasági válság leküzdése után remélhetőleg egy új kormánnyal fejlődik az ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!