Putyint ez egyáltalán nem érdekli? És ha még erre rámennek a szankciók?
Putyin imádokkal nem szeretnék vitatkozni, voltam már Oroszországban, ráadásul Moszkva környékén, elég lehangolóak a körülmények, ha az orosz emberek életszínvonalával összehasonlítjuk a magunkét, akkor igazán nem panaszkodhatunk.
Mit akar még Putyin? Saját maga elismerte, hogy 5 éve rosszabbul élnek az emberek, meg nem megy jól a gazdaság. Ha más embertársai életére nem gondol, akkor az orosz állampolgárokére gondolhatna, mert így sincsenek jó helyzetben, de ha kitör a háború, akkor a szankciókat már nem bírják ki. Gáz ide vagy oda, nekik szükségük van arra, hogy eladják Európának, mert ez az egyetlen bevételi forrásuk, most akárhogy nézzük.
Nem értem Putyint mit akar ezzel az egésszel?
Ukrajnát ha bekebelezi az utána csak plussz költség lesz neki, mint ahogy a Krím-félsziget is, aztán rendes vízellátás sincs ott.
A háború ugyanúgy veszteség lesz neki is, mert Ukrajna kitart a végsőkig a támogatásokkal, vagy egy esetleges gerilla harccal, így megint nem értem ezt.
Szerintem az ukránokat békén kellene már hagyni, mert ez ugyanúgy az ottani magyarokra is ki fog hatni, s ránk is, mert akkor a szomszédban lesz háború...

"demokráciát akar, magasabb életszínvonalat és Európához akar tartozni,"
jajaja magasabb életszínvonalat :DD
pontosan melyik volt keleti blokkos ország is érte el ezt a "magasabb életszínvonalat"?
donáth anna, dobrev klára
ez a nyugat ajánlata

szlovénia gyakorlatilag a történelmi észak-olasz gazdasági övezet része
semmi köze ahhoz, hogy a libsik toporzékolnak

érdekes, hogy a rendszerváltás utáni fejlődés jelentős részét orbánhoz és nem a libsikhez köthetjük
bezzeg nyugat
a melegjogok hiányoznak ukrajnából, azért nincs ott nagy jólét
Ki beszél itt a melegekről?
Gazdaságról van szó meg demokráciáról, nem pedig egy olyan dologról, ami mindenkinek a magánügye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!