Hahó srácok, vélemény?
“ Ennél is szokatlanabb annak meglebegtetése orosz részről, hogy esetleg csapatokat és felszerelést telepítenek Kubába és Venezuelába. ”
Az oroszoknak is meg vannak az érdekeik, és megmondták, hogy ha a NATO hatalmak beterjeszkednek Oroszország szomszédságába akkor lépni fognak.
Emlékezzünk csak vissza mekkora balhé volt amikor Az oroszok akartak Kubába betelepülni...!!! No hát akkor esetleg meg lehet érteni őket is
Nem szavaztam mert egyik sem megfelelő válasz.
Kívülálló vagyok és mindenki a saját szemüvegén keresztül nézi a világot. Ennyi van!
Szóval akkor kettősmérce, ugye? Az orosz nektek szélsőjobbosoknak megtehet mindent, de az usa nem? Ez nonsensz…
Szerintem jobban tennéd ha picinyke buksiddal megkísérelnéd még egyszer értelmezni azt amit leírtam! Az összeset!
Mert pont hogy valami olyasmit írtam, hogy egy kutya! Mindenki a saját szemüvegén keresztül nézi a világot. Az USA sem hagyja, hogy betelepüljenek a szomszédba meg az oroszok sem . Ennyi van
19:26
Ez nem kor függvénye, sajnos 40+-os Putin pártiak is vannak, ez is vegyes, tehát olyan is aki élt 1990 előtt. (Én szerencsére nem) 😅
De hogy mit tudnak benne szeretni, azt nem értem, aki ellenfeleivel így bánik, hát…
a 2es válaszban is benne van minden
Amikor az USA szomszédságába akartak menni az oroszok, majdnem kitört a III. VH!
Hajszálon múlott! Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!