Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hahó srácok, vélemény?

Hahó srácok, vélemény?

Figyelt kérdés

[link]

“ Ennél is szokatlanabb annak meglebegtetése orosz részről, hogy esetleg csapatokat és felszerelést telepítenek Kubába és Venezuelába. ”

#SupportUkraine #SaynotoPutin #PutingetoutofUkraine
2022. jan. 25. 19:05
A kérdező szavazást indított:
Oroszok mellett vagyok, nem támogatom a Nato bővülést, de az oroszok se menjenek amerika közelébe
Oroszok mellett vagyok, nem támogatom a Nato bővülést, az oroszok mehetnek amerikához
Nyugat párti vagyok, mindenki döntse el,hogy akar-e Nato tagja lenni, ha a szövetség és a nép is akar, miért ne? Egy 🤡 hisztikéje senkit se érdekel
25 szavazat
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Akik a B.-re nyomnak azok beszélnek provokációról? Undorító🤮🤮🤮
2022. jan. 25. 19:18
 2/16 anonim ***** válasza:
64%

Az oroszoknak is meg vannak az érdekeik, és megmondták, hogy ha a NATO hatalmak beterjeszkednek Oroszország szomszédságába akkor lépni fognak.

Emlékezzünk csak vissza mekkora balhé volt amikor Az oroszok akartak Kubába betelepülni...!!! No hát akkor esetleg meg lehet érteni őket is

2022. jan. 25. 19:22
 3/16 A kérdező kommentje:
A B pártiak remélem kimennek oroszba és lesz élményük, hogy Putin legyen a gazdijuk. Kiváncsi lennék, hány nap múlva sírnának hogy usa fogadja be őket. 🤣
2022. jan. 25. 19:22
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem szavaztam mert egyik sem megfelelő válasz.

Kívülálló vagyok és mindenki a saját szemüvegén keresztül nézi a világot. Ennyi van!

2022. jan. 25. 19:24
 5/16 A kérdező kommentje:

Szóval akkor kettősmérce, ugye? Az orosz nektek szélsőjobbosoknak megtehet mindent, de az usa nem? Ez nonsensz…

2022. jan. 25. 19:24
 6/16 anonim ***** válasza:
58%
Remélem, hogy ezen az oldalon csak 20 év alattiak vannak… Ha nem, szomorú, hogy ennyi idióta Putyin fanatikus van.
2022. jan. 25. 19:26
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jobban tennéd ha picinyke buksiddal megkísérelnéd még egyszer értelmezni azt amit leírtam! Az összeset!

Mert pont hogy valami olyasmit írtam, hogy egy kutya! Mindenki a saját szemüvegén keresztül nézi a világot. Az USA sem hagyja, hogy betelepüljenek a szomszédba meg az oroszok sem . Ennyi van

2022. jan. 25. 19:29
 8/16 A kérdező kommentje:

19:26

Ez nem kor függvénye, sajnos 40+-os Putin pártiak is vannak, ez is vegyes, tehát olyan is aki élt 1990 előtt. (Én szerencsére nem) 😅

De hogy mit tudnak benne szeretni, azt nem értem, aki ellenfeleivel így bánik, hát…

2022. jan. 25. 19:32
 9/16 A kérdező kommentje:
19:29 Én a #2-esnek írtam te az #5 voltál, abban írtad, hogy független vagy.
2022. jan. 25. 19:34
 10/16 anonim ***** válasza:
53%

a 2es válaszban is benne van minden

Amikor az USA szomszédságába akartak menni az oroszok, majdnem kitört a III. VH!

Hajszálon múlott! Ennyi.

2022. jan. 25. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!