Depardieunek igaza lehet: "A franciáknak végük"?
„Franciaország gyönyörű ország, de az embereknek ott végük. „Amikor Franciaországban vagyok /mondta az Oroszországban élő Dépardieu/, akkor otthon maradok a könyveimmel: nem akarok kimozdulni, hogy ne lássam a katasztrófát”.
Gérard Dépardieu színész a Figaro Magazine tegnapi számában megjelent interjújában sajnálattal állapította meg, hogy „már nincs kultúra” Franciaországban. Az interjút A szörnyeteg című könyve október 26-i megjelenése kapcsán adta.
Azt mondta, „Az embereknek már nincs kultúrájuk, és kulturális azonosságtudatuk. Amikor van, akkor annak szintjét leviszik”.
De jó is annak, aki így bekuckózhatja magát!
Én se törődnék se koviddal se semmivel, ha annyi pénzem lenne és nyugdíjas lennék!
Ez a faszi egy ostoba. Még magának is ellentmond.
Jó kis könyvreklámról szólt ez az egész.
A sok agyatlan, aki gondolkodni sem tud, bólintott rá.
Ha Vladimir Putyin nekem is adna orosz állampolgárságot, én is itthagynám ezt az országot.
Plusz még jóbarátjaként berakna pár jó pozicióba dolgozni.
Soha vissza sem jönnék.
Az oroszoknál nem lesz lmbtq, meg transz vonulgatás,meg bevándorlók.
3
Ez oké, de van más abban az országban, amit ne biztos, hogy szeretnél... gondolom, csakis Mockbában képzelnéd el az életedet...
Mert vannak ám végeláthatatlan steppék is, 1000 km-en keresztül nem botlasz semmibe.
Kedvenceim a ruszki ütközéses videók... olyankor pár percre elmegy a kedvem a vezetéstől...
Ez a faszi most olyan az oroszoknak, mint Dean Reed volt a hetvenes években. Ő volt a bezzeg amerikai, aki a keleti blokkba disszidált.
Depardieu-nek is adózni volt büdös Franciaországban azért költözött Vologyához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!