Indiában hogyan viszonyulnak az emberek a brutális mértékű környezetszennyezéshez?
Figyelt kérdés
Nem zavarja őket, hogy sok nagyváros fullad bele a szemétbe és a folyókat, tavakat is annyira elszennyezik, hogy sok helyen már akut vízhiány alakul ki? Tényleg semmi környezettudatosság nincs az emberekben, nem várnak erre megoldásokat a politikától? Milyen jövő vár így rájuk?2022. jan. 12. 18:33
11/12 anonim válasza:
Láttam egy videót, hogy valahol a zöldségeket a sínek közé teszik és úgy árulják, hogy néha elmegy felette egy vonat. Nem nagyon érdekli őket ha rácsepeg valami olaj vagy kösz a vonatról, szerintem simán megeszik mosás nélkül is. Igénytelenek, meg a többség olyan oktatást sem kap, hogy szembesüljön az egészségügyi veszélyekkel. Ilyen globális szinten főleg nem látják a problémákat, mert nem is jut el hozzájuk az információ.
12/12 Henrik182 válasza:
Nekem az a véleményem erről hogy mivel nem rég szabadultak fel a Britek gyarmatositásától, india robbanás szerűen növekedik, irigykedni lehet, mert a magyar az soha nem fog ott tartani mint most india.
De india mégcsak most kezdett el szárnyalni fölfelé, majd meglátjátok india lesz az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!