Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért tűri el az EU, hogy...

Miért tűri el az EU, hogy Horvátország regisztrációs kötelezettséget ír elő a külföldieknek határátlépéskor?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nem tagjai a schengeni övezetnek

De az EU nagyon nem erről szól

2022. jan. 12. 17:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Még egyszer kérdezem kérdező?

Miről szól ez a regisztráció? Mi a lényege, kikre vonatkozik?

2022. jan. 13. 09:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mi ez a regisztráció, de az EU ne pofázzon bele más országok belügyeibe. Elég volt a nácikból és a szovjetekből Európában. Az EU ne akarjon a helyükbe lépni.
2022. jan. 13. 22:49
 13/14 A kérdező kommentje:

A regisztráció arra vonatkozik, hogy a határon meg kell adnod az adataidat elérhetőségedet és a szállásod címét és a foglalását.

Aki belépett az Schengeni övezetbe az vállalta, hogy ha nem is azonnal de idővel átjárhatóvá teszi a határait. A horvátok a csatlakozás óta ellenőriznek. Nem teljesen belügy! Ezt vállalták!

2022. jan. 15. 20:21
 14/14 A kérdező kommentje:

A horvátok csatlakozása óta eltelt csaknem 9 év. Majdnem egy évtized!

Ez már nem tekinthető átmeneti időszaknak.

Csak azért kérdeztem mert igen az EU nagyon szeret belepofázni a mi belügyeinkbe, olyan ügyekbe ami tényleg a mi belügyünk!

Viszont az hogy a horvátok bsztatják az EUs állampolgárokat a határon az nem teljesen az ő belügyük. Mert mondom: azt vállalták hogy a schengeni határokon belül szabad utat biztosítanak.

2022. jan. 15. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!