A macron nevű bűnözőt sikerül majd leváltani szerintetek?
"...Franciaországban most már naponta 270 ezer új fertőzöttet regisztrálnak. Még nagyjából ötmillió oltatlan felnőtt van a 67 milliós Franciaországban." (Telex)
A kampányban az erős kezű határozott vezető képében mutatkozhat és a két fasiszta ellenlábasa csak oltásellenességgel helyezkedhet szembe vele.
Magyarországról én így látom, de valójában pont teszek a dologra. A fidesznek mindenesetre kellemetlen lenne, ha az új neonáci barátaik elhasalnának (megint).
13: Tök mindegy, engem nem izgatnak a motivációi, nem vagyok francia. Én csak azt mondom, hogy amikor az antivaxxerek hőbörögnek, az nekem tetszik és kész. Ha étterembe se járhatnak, elvesztik a munkájukat, társadalom perifériájára szorulnak, az még jobban. Én úgy tekintek erre az egészre, mint egy reality show-ra. Értelmes párbeszéd erről a témáról úgy sincs, szóval marad a popcorn.
A francia lelki társaid most kapnak egy gyomrost, na bumm. El ne sírd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!