Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A macron nevű bűnözőt sikerül...

A macron nevű bűnözőt sikerül majd leváltani szerintetek?

Figyelt kérdés
[link]

2022. jan. 4. 23:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%

"...Franciaországban most már naponta 270 ezer új fertőzöttet regisztrálnak. Még nagyjából ötmillió oltatlan felnőtt van a 67 milliós Franciaországban." (Telex)

A kampányban az erős kezű határozott vezető képében mutatkozhat és a két fasiszta ellenlábasa csak oltásellenességgel helyezkedhet szembe vele.

Magyarországról én így látom, de valójában pont teszek a dologra. A fidesznek mindenesetre kellemetlen lenne, ha az új neonáci barátaik elhasalnának (megint).

2022. jan. 5. 09:26
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Ez egy nagyon szimpatikus nyilatkozat számomra. Végre egy vezető, aki megunta a "ne bosszantsuk fel túlságosan az oltáselleneseket választások előtt" játékot, és kimondja, hogy ezeket az antiszociális gyökereket szét kell szopatni.
2022. jan. 5. 12:01
 13/16 A kérdező kommentje:
Pedig pont azért egy nevetséges hülye gyerek, mert nem az embereket és az országát félti, hanem csak oda akar egyet durrantani. (bár az is lehet, hogy csak kampányfogás és abban hisz, hogy imádni fogják).
2022. jan. 5. 14:43
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

13: Tök mindegy, engem nem izgatnak a motivációi, nem vagyok francia. Én csak azt mondom, hogy amikor az antivaxxerek hőbörögnek, az nekem tetszik és kész. Ha étterembe se járhatnak, elvesztik a munkájukat, társadalom perifériájára szorulnak, az még jobban. Én úgy tekintek erre az egészre, mint egy reality show-ra. Értelmes párbeszéd erről a témáról úgy sincs, szóval marad a popcorn.

A francia lelki társaid most kapnak egy gyomrost, na bumm. El ne sírd magad.

2022. jan. 5. 15:16
 15/16 A kérdező kommentje:
Szánalmas vagy.
2022. jan. 5. 15:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Te meg oltatlan :)
2022. jan. 5. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!