Mit szóltok ehhez?
22:28-nál egy újságíró is felteszi a kérdést Szijjártó külügyminiszter úrnak.
Üdv a 21. században. Amikoris a telefonod többet tud rólad, mint te magad.
(Mj: tudom, hogy csak neked nincs telefonod, internetet se láttál még sohasem)
Almám van. 😄 A Google a játékokhoz is hozzáférést kért, ha elutasítottam el se indult, az alma is megkérdezi, de ha nemet mondok, legalább azon elindul.
Szóval te ilyen kezes szamár vagy? Ha bejön 4-5 év múlva a chip,KÖTELEZŐEN, csak ezzel lehet venni/eladni te sorba állsz érte majd?
Tök igaza van #2 válaszolónak. Ma egy fiatalnak az okostelefon olyan mint a lélegeztetőgép. Ha nincs fent 10 percig a facebookon, tik-tokon meg a tök.m tudja még hol akkor már a közelgő világvégét vetíti előre. A telefon pedig hihetetlen mennyiségű információt ad át a szolgáltatóknak a felhasználó szokásairól a felhasználó jóváhagyásával.
Aztán mi a különbség kérdező ?
Egy chip szerintem túlzás, ahogy a k. minisztert idézzem: “kiráz tőle a hideg” A telefont eldobhatod, a chipet nem. A testedben lesz, én nem akarok olyan világban élni, ahol droid a nép, és mosolyogva-tapsikolva hajt fejet az antikrisztusi rendszernek majd. Mert milyen jó ez a rendszer, “értünk van, megvéd minket”…
A kívülállók azon kívül hogy se venni, és se eladni nem fognak tudni, üldözni fogják azokat/minket a chipesek egymást fogják felnyomni, család a családtagot, a barát a barátot, ez ilyen spionrendszer.
"Almám van. 😄"
És szerinted akkor nincs így? Lol...
"Almám van."
Mindegy honnan van, a csippeket ugyan az gyártja.
Csakhogy én nem flexelek vele,mert a hátlapján teljes tok van ami takarja.Jó reggelt.
Az androidos fan-boy/girl/boomerek meg csak az almát tudják szidni, mikor az ő felsőkategóriás készűlékeik is annyi vagy még több. Jó reggelt.
Ebben egyetértek, nagy valószínűséggel mindkettő DS, de ez van.
Arra leszek nsjd kíváncsi melyik tech cég lesz majd az első, aki felveti az ötletet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!