Kurznak nincsen felsőfokú végzettsége.Egy félbe hagyott jogi képzése van, bár ezen a területen nem ér sokat a jogi diploma, kivéve,ha nemzetközi jogra specializált.
Viszont neki vannak kapcsolatai, ismertsége. Bármilyen végzettségnél többet ér.
2021. dec. 26. 15:00
3/11 anonim válasza:
A leírtak alapján nyelvtudás, tárgyalási tapasztalat, és kapcsolatok kellenek a feladata ellátásához. Ezek megvannak neki, még ha nem is magánszférában szerezte őket.
Külföldön egyébként sem olyan papír fetisiszták a cégek, mint itthon.
2021. dec. 26. 15:06
4/11 anonim válasza:
Sima érettségivel lett kancellár,ez azért nem semmi..
2021. dec. 26. 15:14
5/11 anonim válasza:
"Cserében" már ifjúsági korosztályban is "politizált". OK, ne legyünk "papír fetisiszták", de azért egy ország vezetőjétől elvárható szerintem egy releváns diploma.
2021. dec. 26. 15:17
6/11 anonim válasza:
Odaát sem hagynak senkit az út szélén.
2021. dec. 26. 15:22
7/11 MDaniel98 válasza:
Nyilván olyan kapcsolatrendszere van mint keveseknek. Bár nekem lenne olyan:)
2021. dec. 26. 15:42
8/11 anonim válasza:
Úgy, hogy ehhez sem felsőfokú végzettség, sem szakmai tapasztalat nem előírt.
2021. dec. 26. 16:18
9/11 anonim válasza:
"Azaz, jelenleg, csak egy érettségije van."
Na és ehhez nyolc általános az előírt minimum. Messze túlteljesítette. Mi a problémád?
2021. dec. 26. 16:19
10/11 anonim válasza:
Te magad írod le, hogy érettségije van. Tehát magasan túlszárnyalta azt az elvárást vagy törvényi előírást, ami egy ilyen pozíció betöltéséhez szükséges. Tényleg én sem értem mi is a kérdésed valójában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!