A '22-es év mennyire fog a koronavírusról szólni?
Figyelt kérdés
2021. dec. 25. 14:19
11/14 anonim válasza:
Folytatódik az omikron hisztéria, jön kora tavasszal a 4. oltás, a rettenetes omikron nátha 5. hullámmal. Május-júniusban eltűnik a vírus, itthon talán szabadok leszünk (bár már lemegy a választás, szóval lehet jön a kötelező oltás), külföldre meg 4 Fájzerrel mehetsz majd csak. Szeptember-októberben meg indul a 6. hullám hisztéria, valószínű egy tünetmentességet okozó mutánssal, ami ellen jöhet majd az 5. Fájzer
12/14 anonim válasza:
Biztos, hogy folytatódni fog a COVID probléma.
13/14 anonim válasza:
Szerintem jó eséllyel megpróbálják még pár évig elhúzni, lezárásokkal, maszkokkal, és ki tudja, hány oltással. Akkor is, ha már csak "esetek" lesznek, súlyos betegek és halottak nem (majd csinálnak valahogy).
14/14 anonim válasza:
A szavazatokra adott választ nem értem. Azok egy eldöntendő kérdésre vonatkozó válaszok. A lényeg hogy folytatódni fog a covid hisztéria, hogy oltasd magad 3x, 4x, 5x amig olyannyira génmanipulált leszel, hogy átváltozol mint a Z világháború c. filmben. (Najó csak vicc)... Tényleg nem tudni mi van ebbe amit belénk adnak. Régebben is voltak virusok csak nem keritettek ekkora feneket neki, most a Média itt van nekünk meg az Internet hogy embereket egymás ellen forditson és elhitesse pl azt, hogy az oltatlan veszélyes az oltottra is meg a világmindenségre. Senki nem állitja hogy nincs koronavirus, és azt sem hogy nem lehet belehalni, de azt nem értem, miért kell magad 60 féle oltással bombázni. Ha a mutánsok, variánsok miatt akkor érdemes tudni hogy mutánsok mindig is lesznek, a virusok mutálódnak, amig aztán egyszer eltűnnek... Én a covid hisztéria helyett inkább arra figyelnék hogy a magyar kórházakban ne lehessen halálos kimenetelű fertőzést kapni ami pl az MRSA vagy a clostridium difficili... Ugyanis a nagymamám ebben halt meg, és a korházban kapta el, mert olyan tisztán tartanak mindent... higiénia.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!