Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Brutális lezárások jönnek:...

Brutális lezárások jönnek: bezárnak az iskolák, éttermek, sportközpontok Hollandiában-nálunk is ezt kéne? Az ottani rezsomnek van esze, az itteninek semmi?

Figyelt kérdés
[link]
2021. dec. 19. 14:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%
Hát neked nagyon szar életed lehet kérdező, hogy a rettegésed miatt azt akarod, hogy mások is szívjanak. Én nagy ívben tojok rá, hogy éppen mikor milyen mutánssal riogatnak, nem is voltam beteg, mert nem vonzom be magamnak. El kellene már ezt a pánikkeltést engedni és hagyni, hogy mindenki maga döntsön a saját sorsáról.
2021. dec. 19. 15:20
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Csak megsúgom, hogy az omikron variáns tünetei még a hagyományos influenzáénál is gyengébbek, de persze a sajtónak és a hatalomnak jól jön a rettegtetéshez, mert az ilyen kérdezőhöz hasonló emberek jól meszopják és kellően félnek. De szerencsére már ők vannak kevesebben és totál semmi ok az aggodalomra. Esze meg annak van, aki nem akar, nem csinál korlátozást, lásd Svédek.
2021. dec. 19. 15:23
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Én jártam lezárás után is az utcán, mivel elég kiszámíthatatlan a munkaidőm. Semmilyen különleges “RENDET” nem vettem észre, ugyanazok a csövesek, tarháló cigányok, ivócimborák, dolgozó emberek voltak az utcán, mint “békeidőben” este 8 után.

2021. dec. 19. 15:32
 14/22 anonim ***** válasza:
90%
Rutte egy covidfasiszta patkányfajzat, aki éles lőszerrel lövetett már novemberben is a tüntetőkre, börtönben lenne a helye.
2021. dec. 19. 15:37
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Remélem 2019 óta te nem mentél ki az utcára!
2021. dec. 19. 15:40
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
A holland emberek most hogy irigykedhetnek ránk (meg a svédekre) :) Megy lefelé náluk a hullám, erre szigorítanak pont karácsony előtt, normálisak?
2021. dec. 19. 16:17
 17/22 A kérdező kommentje:

"A holland emberek most hogy irigykedhetnek ránk"

Világos. csak ránk fognka irigykedni ott a "bomló" nyugaton igaz-e?

Mert mennyi is a GDP Hollandiában és mennyi is nálunk?

Ugye milyen sok okuk van az irigykedésre?

Annual GDP [+] 2020 Hungary $155,013M

Hollandia $913,134M 2020

Hát ugye sárgulnak az irigységtől.

De nekünk van egy Zorbánunk na nekik olyan nincs. ....

2021. dec. 19. 17:15
 18/22 anonim válasza:
0%
Ott Hollandiában felelős vezetés van nálunk meg egy mocsadékos cigány banda . Ennyi.
2021. dec. 19. 17:21
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
18 A felelős vezetés alatt a kiszolgáló korrupt bandát érted?
2021. dec. 19. 17:26
 20/22 anonim válasza:
0%

Meg aztán ki nem szarja le ki korrupt ki nem amikor a GDP hányszor is több mint nálunk hm? Na ?

Nekünk van egy hazug tolvaj cigányunk és a holland GPD negyede (se) uyge milyen jó nekünk?

2021. dec. 19. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!