Olvasta valaki a CDC tavaly nyári jelentését, miszerint náluk még nem találtak korona vírust?
A jelentésben leírták, hogy ők még nem isolálták. Na most, ezzel párhuzamban felkapott lett a jelentés, és jöttek a magyarázkodó cikkek, hogy a CDC-nél nem azt magyarázták, hogy nincs vírus. Eddig oké, csak akkor felmerül a kérdés, hogy miért nem izolált eddig még korona vírust a világ első számú járványügyi központja.
Érdekes kérdés, nem igaz!?
Az utóbbi 10 éves kutatásomban vagy 100 terrabitenyi adatot menthettem volna le. Nem tettem. Ma 30 éves vagyok. Az egyetlen ok, amiért nem mentettem, az az volt, hogy az infókat csak magamnak akartam. Leszartam, mi van a másikkal. Hogy mit tud, és mit nem. A jelentés nyilvános. BÁRKI hozzá férhet. Még Jeff Berwick i bevágta a saját videójába. CSAK ennyire van titkolva: semennyire.
Ha lesz ingerenciám, megkeresem a linket.
Akkor mi lenne ha felnyitnád a pici szemeinket és kigugliznád azt a tavalyi jelentést. Nyilvános tehát a google vagy bármelyik másik kereső első kattintásra megtalálja :)
Mi még mindig nem tudjuk melyik CDC jelentéssel szeretnéd reprezentálni a mondanivalódat, így a félreértések elkerülése végett ezt rád hagynánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!