A férfiakkal bujálkodó norvég Mikulás példája a követendő a liberálisok számára?
Figyelt kérdés
2021. dec. 15. 01:58
11/16 anonim válasza:
#6 Na na azért szájernél az is bejátszott, hogy ő volt az alkotmányozó honatya, aki egy kissé homofób alkotmányt alkotott, mellesleg ugye a "mélykeresztény", "konzervatív", eléggé meleg is ellenes párt tagjaként ivott bort, és prédikált vizet.
12/16 Godaime válasza:
Tehát ha 30 kilós szőke nőkkel reklámozzák az rendben van, de ha meleg akkor az valamiért baj?
13/16 anonim válasza:
Nem követendő példa. Én elítélem, és sok más ismerősöm is. És én is meleg vagyok. A mikulás a gyerekeké. Nem szabadna ebbe semmilyen szexualitást belekeverni, se homo- se heteroszexualitást.
14/16 Godaime válasza:
Egy csók/ ölelés nem szexualitás, legalább is ma már nem. Talán még annak számított valamikor a múltszázad közepén. Ennél durvább dolgokat is látnak már rajzfilmekben.
15/16 anonim válasza:
Ez még mindig téma otthon? Itt senkit se érdekelt ez a reklám csak mondom, elég tré, hogy otthon jobban felzaklatta az embereket😂 Semmi szexuális nem hangzott el a reklámba, csak az, hogy téged akarlak karácsonyra, adtak egymásnak egy csókot.
16/16 anonim válasza:
Ja. Ezután valószínűleg minden nő és férfi vagy egyéb emberszabású a mikulással akar bujálkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!