Tisztább, habár ebben Budapest is sokat fejlődött Demszky és Tarlós alatt.
Kisebb, nincsen úgy túlnőve, mint Budapest.
2021. dec. 12. 23:00
3/8 anonim válasza:
Prága tisztább, jobban karbantartott és sokkal turistabarátabb város, kevesebb félőrül meg csöves mászkál az utcákon. Én úgy éreztem hogy a tömegközlekedés sokkal normálisabb és az utak is jobbak. A belvárosban sokkal jobban ügyeltek arra hogy oda nem illő rondaságok ne maradjanak, a lerohadt dolgokat rendbetegyék
2021. dec. 12. 23:31
4/8 anonim válasza:
Kisebb, rendezettebb, megbecsültebb.
Kb annyival fejlettebb, mint amennyivel közelebb volt Németországból az elmúlt 4-500 évben.
2021. dec. 12. 23:51
5/8 anonim válasza:
Ahogy már az előzőek is említették, általánosságban elmondható, hogy tisztább és rendezettebb, a belváros nagy része fel van újítva. Jelentős fejlettségbeli vagy életszínvonalbeli különbség szerintem nincs, bár valamivel Prága felé billen a mérleg nyelve.
2021. dec. 13. 01:24
6/8 anonim válasza:
Nagyjából az a 10-20% mindenkori vásárlóerő-paritáson mérhető plusz GDP látszik, meg hogy nem bombázták meg lőtték szét se háború se forradalom miatt a huszadik században.
2021. dec. 13. 08:54
7/8 anonim válasza:
Fejlettebb, de nem jelentősen. Maga a város tisztábbnak, rendezettebbnek tűnik, de kisebb is, mint Budapest, ráadásul nyáron elég tömegnyomor van a turisztikai részeken. Még ami feltűnő, hogy ott sokkal kevesebb a cigány is.
2021. dec. 13. 12:40
8/8 anonim válasza:
Fejlettebb a logisztikai hálózata mindenképp. Igaz kissebb város mint Budapest viszont ahányszor prágában jártam sosem volt részem közlekedési dugóban ami Budapesten szinte állandó. Illetve parkolással sem volt gond. Ami a tájat illeti, van egy idilli hangulata a városnak. Például az óvárosban van minden , több száz éves sörözőtől kezdve minden. akármerre néz az ember valami történelmi emlékműbe botlik.
Ami negatívum hogy piszok nagyok az árkülömbségek. A külváros és a belváros között 5 szörös árkülömbségek vannak a szolgáltatások közt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!