Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Amennyiben ez valóban így...

Amennyiben ez valóban így van,akkor ebben az esetben már szükségtelen a vakcinák további kizárólagos propagálása?

Figyelt kérdés

Ha a videóban említett gyógyszerek a Fluvoxamin..stb. tényleg tudják ezt,akkor már megvan az alternatíva annak aki semmiképpen nem akar vakcinát.Csak arra kel figyelnie,hogy időben hozzájusson és ,akkor ~85-89% eséllyel elkerülheti a súlyosabb szövődményeket,kórházat.Ami már majdnem annyi mint a vakcinák esetében..

https://www.youtube.com/watch?v=H1TXPHciq4Q

#gyógyszer,vakcina,remény
2021. dec. 12. 19:58
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
És annál hogy-hogy nem félsz a mellékhatásoktól, stb. Amúgy elég sok ember nem vizsgáltatja ki magát, és szétfertőzi a világot.
2021. dec. 12. 20:04
 2/10 anonim ***** válasza:
57%
Ez semmiképpen nem váltja ki az oltást. Mert a járvány megfékezéséhez nem igazán járul hozzá. Azt meg végképp nem értem, hogy ha valaki ezekben bízik, akkor az oltásban miért nem?
2021. dec. 12. 20:06
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

Az oltás rossz

Random gyógyszer JÓÓÓ

🤣🤣🤣🤣

2021. dec. 12. 20:17
 4/10 A kérdező kommentje:

1

Szerintem azért az esetleges mellékhatások szempontjából nem mindegy,hogy szed valaki mondjuk 10 napig egy már sok éve használt , jól ismert gyógyszert (ha szüksége van rá)vagy évente 3-4 alkalommal beoltatja magát valami vadiúj vakcinával.

Persze nyilván az oltásnak megvan az az előnye,hogy nem kell külön figyelni a tünetekre mert elvileg mindig véd.Már ameddig..De ha egyszer valaki nem akarja a vakcinát,akkor nem akarja.

2021. dec. 12. 20:18
 5/10 anonim ***** válasza:
96%
Ja, és egy db oltásnál miért lenne kisebb a 10 napon át beszedett mondjuk 20-30 db gyógyszer mellékhatása? Amúgy a COVID oltások már jóval nagyobb populáción (milliárdos) vannak tesztelve, mint ezek a gyógyszerek.
2021. dec. 12. 20:28
 6/10 anonim ***** válasza:
46%
és ha pont ez volt a cél , nem az oltásokban van a "csipsz" hanem az oltást helyettesítő dolgokba rakják bele
2021. dec. 12. 20:32
 7/10 A kérdező kommentje:

3

Írtam olyant,hogy a vakcina rossz?

Csak ha van alternatíva,akkor ugyan miért kellene mindenáron rátukmálni a vakcinát arra aki nem akarja?Hiszen a vakcina is elsősorban egyéni védelemre jó.Ha van olyan gyógyszer ami időben alkalmazva nagy eséllyel majdnem ugyanúgy megakadályozza a kórházba kerülést mint az oltás,akkor az megoldást jelentene a sokat emlegetett problémára.Nevezetesen arra,hogy az oltást nem kérők ne terheljék le az egészségügyet..

2021. dec. 12. 20:41
 8/10 A kérdező kommentje:

6

Hát nem értek hozzá..De szerintem ha egy kapszulában "csipsz" lenne azt egyszerűen kisz.rnám.

Amúgy nem gondolom és nem is írtam olyant,hogy az oltásban nanit,chip,idegen dns , Alien sperma vagy bármi ilyesmi lenne.

2021. dec. 12. 20:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Raptor dns ez egyértelmű.
2021. dec. 13. 05:02
 10/10 Alex Fly ***** válasza:

Mert nem alternatíva - teljesen más a lényege.

Mindenki számára jobb, ha a betegséget megelőzzük, mint ha az már bekövetkezett és próbáljuk az embert meggyógyítani...

2021. dec. 13. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!