Amennyiben ez valóban így van,akkor ebben az esetben már szükségtelen a vakcinák további kizárólagos propagálása?
Ha a videóban említett gyógyszerek a Fluvoxamin..stb. tényleg tudják ezt,akkor már megvan az alternatíva annak aki semmiképpen nem akar vakcinát.Csak arra kel figyelnie,hogy időben hozzájusson és ,akkor ~85-89% eséllyel elkerülheti a súlyosabb szövődményeket,kórházat.Ami már majdnem annyi mint a vakcinák esetében..
https://www.youtube.com/watch?v=H1TXPHciq4Q
Az oltás rossz
Random gyógyszer JÓÓÓ
🤣🤣🤣🤣
1
Szerintem azért az esetleges mellékhatások szempontjából nem mindegy,hogy szed valaki mondjuk 10 napig egy már sok éve használt , jól ismert gyógyszert (ha szüksége van rá)vagy évente 3-4 alkalommal beoltatja magát valami vadiúj vakcinával.
Persze nyilván az oltásnak megvan az az előnye,hogy nem kell külön figyelni a tünetekre mert elvileg mindig véd.Már ameddig..De ha egyszer valaki nem akarja a vakcinát,akkor nem akarja.
3
Írtam olyant,hogy a vakcina rossz?
Csak ha van alternatíva,akkor ugyan miért kellene mindenáron rátukmálni a vakcinát arra aki nem akarja?Hiszen a vakcina is elsősorban egyéni védelemre jó.Ha van olyan gyógyszer ami időben alkalmazva nagy eséllyel majdnem ugyanúgy megakadályozza a kórházba kerülést mint az oltás,akkor az megoldást jelentene a sokat emlegetett problémára.Nevezetesen arra,hogy az oltást nem kérők ne terheljék le az egészségügyet..
6
Hát nem értek hozzá..De szerintem ha egy kapszulában "csipsz" lenne azt egyszerűen kisz.rnám.
Amúgy nem gondolom és nem is írtam olyant,hogy az oltásban nanit,chip,idegen dns , Alien sperma vagy bármi ilyesmi lenne.
Mert nem alternatíva - teljesen más a lényege.
Mindenki számára jobb, ha a betegséget megelőzzük, mint ha az már bekövetkezett és próbáljuk az embert meggyógyítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!