Milyen következményei lennének annak, ha egész világon beszüntetnék a nagyüzemi húsfogyasztást? Lennének tüntetések, zavargások, rendőri brutalitások, ha ezt meglépnék? Van esély arra, hogy esetleg diktatúrába torkolna?
"Nos, én egy békés ember vagyok, de ekkor kénytelen lennék embereket irtani, hogy nekem jusson hús"
88%-os komment...
Atyaég milyen emberek élnek köztünk...
Képzeljük el fordított helyzetben pl. ha betiltanák a brokkolit vajon hány vegán fenyegetőzne emberöléssel? Gyanítom 0. Már maga a felvetés is abszurd, hogy állatok értelmetlen kínzása, meggyilkolása VÉDELMÉBEN valaki képes lenne embertársainak halált okozni...
Amúgy érdekes szociológiai tanulmány lehetne, hogy az állatölésért folytatott szabadságharcban a pro állatgyilkoló fél tagjai milyen módszereket használva és meddig mennének el barbár hagyományaik megőrzése miatt.
"Atyaég milyen emberek élnek köztünk..."
Ha már így megemlítetted, szemlátomást olyanok, akiknek van humorérzékük.
A hozzászólónak és annak is, aki értékelte a hozzászólást.
Vicce válogatja. Attól, hogy egy vicc zsidó vicc, még lehet jó. És bármilyen viccen jót mulatok amit humorosnak tartok.
És tele a hócsukám a magadfajtákkal, akik májbeteg pofával ájtatoskodnak, és semmi humorérzékük nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!