Az LMBTQ lobbista liberálisok a más vallásúakat hogy hogy nem merül provokálni, csak a keresztényeket?
Valamiért Jézust gyalázzák állandóan, más vallások szentjeit nem merik. Prideon is Jézusnak öltözve, Bibliát nyalogatva szeretnek fertelmeskedni.
Iszlámokat azért nem merik provokálni, mert megkapnák jutalmukat érte?
1) Nincs LMBT kvóta se a filmekben, se a reklámokban, se a médiában
2) Az, hogy néha vannak melegek egyes filmekben, nem befojásolja az életedet
"Magyarország vegzálása, amiért az orientációra nevelés a szülők joga, felvilágosítást az iskolákban pedig aktivisták helyett szakképzett emberek adhatnak csak"
Kivéve hogy Magyarországot nem ezért "vegzálják".
Néha?
Minden újabb filmben vannak.Oscart sem kaphat film, amiben nincs ilyen perverzség.
Nem is az a probléma,hogy benne vannak,hanem az,hogy pozitív töltettel teszik be, mintha ez valami normális dolog lenne.
Ha negatívval ennék, mint a régebbi amerikai filmekben,hogy benne van, de mint elrettentő példa, az mindjárt más lenne.
"Minden újabb filmben vannak."
Ezt rendkívül könnyen lehet cáfolni, hiszen egyetlen ellenpélda is elég egy általános kijelentés cáfolatához.
Ellenpélda: Red Notice. Tegnap néztem meg Netflixen, nincsenek benne melegek.
Előtte amúgy a Squid Game-et néztem Netflixen, amiben szintén nincsenek melegek.
"Oscart sem kaphat film, amiben nincs ilyen perverzség."
A legutóbbi Best Picture nyertest (Nomadland) nem láttam, de úgy látom a leírás alapján nincs benne semmi ilyen téma.
Az egy évvel korábbi nyertes viszont a Parasite volt, azt láttam, és egész biztos nincs benne LGBTQ kisebbség.
De pár egyéb film az elmúlt évekből, amik kaptak oscarokat, és tanúsíthatom hogy nincs bennük LGBTQ "perverzség": Joker, Ford v Ferrari, The Irishman, Jojo Rabbit, stb.
Az állításaid objektíven nem igazak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!