Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Nógrádi György miért nem...

Nógrádi György miért nem fejti ki soha bővebben hogy mi az ami éppen rendkívül érdekes?

Figyelt kérdés
Például az amerikai álláspont szerint az arab világ Marokkótól az Irak-iráni határig tart + Törökország és ez hihetetlenül érdekes. Persze azt tudom hogy a törökök nem arabok, de ezen kívül?

2021. nov. 15. 20:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle, youtubon van ilyen műsora ahol kérdésekre válaszol.
2021. nov. 15. 20:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is kérdez rá
2021. nov. 15. 21:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Fél?
2021. nov. 15. 21:02
 4/6 anonim ***** válasza:
kerdezz rá, szokott válaszolni
2021. nov. 15. 22:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Mert amíg ködösen fogalmaz, nem olvashatják a fejére amikor hülyeségeket beszél.

Pedig ez az orákulum sem tévedhetetlen, csak úgy adja elő, hogy mégis.

2021. nov. 15. 22:10
 6/6 anonim ***** válasza:

A víz hihetetlenül érdekes. 100 cén forr, és hihetetlenül érdekes tyúkot koppasztani hihetetlenül érdekes.

⚠️ Szerintem ez egy olyan beszúrás, amivel az éppen elbóbiskoló hallgatónak a hihetetlenül unalmas migrációs tízéves lerágott csont handabandázás még hihetetlenül érdekes legyen.

2021. nov. 16. 08:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!