Most, hogy Ausztriában és Németországban se áram, se gáz nincs számíthatunk egy hatalmas betóduló migránsáradatra ezekből az országokból?
Figyelt kérdés
Gondolom a nép el fogja hagyni hazáját.2021. nov. 8. 15:46
2/19 anonim válasza:
Nyilvan jelenleg nincs se gaz, se aram, ott fagyoskodik mindenki a sotetben es a migransok azt mormoljak, hogy "barcsak Magyarorszagon maradtunk volna" ...
3/19 anonim válasza:
Persze sok afgán,szír és csoda tudja honnan jött migráncs elgondolkodik és inkább hazaindul a jól fűtött szépen kivilágított kunyhójába.
4/19 anonim válasza:
Ez a kérdés egyértelműen csak kitaláció.
6/19 anonim válasza:
#4, az nem lehet, a Zorigón olvastam!
7/19 anonim válasza:
Én is az M1-en láttam. Nem tudom, mit higyjek. Borzasztó volt látni. A gazdag nyugger ott ült a teljesen középosztálybeli szobájában és fagyoskodott. Aztán megjött az onoka, a néger (!) pasijával és tovább fagyoskodtak együtt. Elég kultúrbalos propagandának tűnt.
8/19 A kérdező kommentje:
Mért lenne kitaláció? Napok óta ez folyik mindenhonnan. Most ha beözönlik ide vagy harmincmillió német mihez fogunk kezdeni?
2021. nov. 8. 16:05
9/19 anonim válasza:
Kerlek, mondd, hogy csak trollkodsz :D
10/19 A kérdező kommentje:
Mért trollkodnék? Ezt nem én találtam ki, számos kérdés íródott már ki erről és az egész sajtó teli van vele.
2021. nov. 8. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!