Biden állitolag a klímacsúcs konferenciáján is többször elaludt. Végig fogja csinálni a négy évet, vagy elötte lemond?
Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 23:09
1/14 anonim válasza:
És ezt melyik Trump-gyerek twitteroldalán olvastad?
"Állítólag" = megint bedőltem valami fake newsnak, ami tetszett, tehát remélem, hogy igaz
Olvass akkor már horoszkópot is.
2/14 anonim válasza:
Majd végig fogja szundikálni a 4 évet. Az amerikai sas helyett pedig az elnök tiszteletére amerikai mormota lesz a jelképeken.
3/14 anonim válasza:
Nem állítólag, van róla videó, mondjuk amilyen hangon beszélt a fickó szerintem én is elaludtam volna.
4/14 anonim válasza:
"És ezt melyik Trump-gyerek twitteroldalán olvastad?"
Nagyjából a médiumok 90%-a leadta
5/14 A kérdező kommentje:
#1 Neked a Demokrata párt vagy az USA külügy fizet azért hogy itt a GYK-n védd az érdekeiket?
2021. nov. 2. 01:06
6/14 anonim válasza:
Mindkettő, meg még Soros György és a legújabb kedvencetek is, akinek nem jegyeztem meg a nevét. A Világgazdasági Fórum elnöke.
7/14 anonim válasza:
Az a baj kérdező hogy fideszbzi médián kívül sehol nem olvasni ilyet.ezek pedig pont ennyit tudósítanak a g20-ról,ez a fontos számukra hiszen ez a főcímük.
8/14 anonim válasza:
8: Akkor máris nyert egy szavazatot tőlem a Fidesz azért, mert még a külföldi médiumokat is benyelték, ami igencsak lenyűgöző teljesítmény...
9/14 anonim válasza:
Szerintem attól függ hogyan alakul a következő négy év. Valószínűleg valamit akarnak kezdeni Kínával, aztán, ha az nem jön be, akkor "lemond" (szellemileg alkalmatlannak nyilvánítják) és ő lesz a bűnbak.
10/14 molnarmarcell21 válasza:
Nem úgy volt, hogy Biden még a beiktatása előtt lemond/meghal? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!