Olaszországban vajon mi lesz a 12 millió utcára küldendő oltatlannal? Nem fog lángokba borulni az ország? Vagy még ezt is lenyeletik az emberekkel?
Az olasz temperamentumos nép, ugyanúgy kiharcolják az akaratukat mint az Ukránok, Spanyolok.
Kicsit harcol a lakossággal a kormány, utána visszalépnek úgyis, balhét meg nem akar a vezetés.
Igen, a magyar így tesz mert irányítható, én viszont az oltatlan tábort erősítem így most mi vagyunk a kisebbség.
Az olaszok nem adják meg magukat (ahogy az amerikaiak se, lásd Southwest Airlines pilótái: https://www.youtube.com/watch?v=mlJ0QCaNde8 és a munkanélküliek havonta több millió emberrel gyarapodó létszáma)
Olyan tüntetések és sztrájkok vannak most a világon amikről a mainstream médiában nem nagyon hallani.
Engem az aggaszt igazán hogy Magyarországon mi lesz. "A védekezés most már oltásalapú", ebbe a kijelentésbe pedig a jövőre nézve sok minden belefér.
Nem vagyok egy forradalmár lélek de a mindenkori kormánynak félnie kellene a néptől. Ha egy kormány fél a néptől akkor nincs mersze a puszta megélhetést ilyen feltételekhez kötni.
Colin Powell nemrég hunyt el COVID-os komplikációk miatt. ÉS OLTOTT VOLT. Most akkor ő is Darwin-díjas lenne zsenikém?
Nem, a Darwin-díjasok azok, akik annyira ostobák, hogy azzal a saját életüket kockáztatják.
Zsenikém :*
tegnap 22:47
Miért, kockáztattam az életemet az oltással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!