Ez a Zapatero meg van őrülve, hogy a saját népét (spanyol) pusztítja?
Ajánlom annak aki hozzá akar szólni a kérdéshez ,hogy olvassa el ezt rövid kis cikket.
A cikkel kapcsolatban azért elgondolkodtató az ,hogy a balliberális erők majdnem mindenütt csak rombolnak.
majdnem írtam ide egy hosszú, kifejtős választ, de aztán rájöttem, hogy tök felesleges. téged úgysem érdekel, felfogni sem nagyon bírnád szerintem.
szóval így egyszerűen:
nem, nincs megőrülve, nem, nem pusztítja.
ja és pl. Magyarországon nincsenek balliberális erők. egy darab sem.
pl. Magyarországon nincsenek balliberális erők. egy darab sem.
Hát még jobb is,hogy szétlettek zúzva.
Én elolvastam végig. Nem tudom, hogy mennyire ismered a spanyolokat, én spanyol tagozatos vagyok, van egy spanyol és egy katalán haverom, szóval nem innen-onnan szedem az infókat.
Gondolom tudod, hogy Franco alatt tilos volt a válás, a házasságtörésért komoly büntetés járt, abortuszról szó sem lehetett. Lényegében olyan volt, mint egy jobbikos utópia.
A diktatúra után a mediterrán vallásosság dacára az emberek ki voltak "éhezve" a liberalizmusra. A spanyol nép átesett a ló túloldalára. Ennek a következményei: homoszexualitás népszerűsítése az iskolákban(nem tudom, hogy a cikk miért új törvénynek említi, már régóta így van), illetve a spanyol nép az amcsik után a második legnagyobb drogfogyasztó nemzet(bár ebben nem vagyok biztos)
Ennek ellenére nagyon vigyáznak arra, hogy az ország ne legyen ismét konzervatív befolyás alatt. Természetesen ott is van pár ember, akinek tetszett a régi rendszer, de a többségnek nem nagyon.
Bár ez az abortusz dolog valóban durva, ezek szerint még spanyol szemmel is.
"Hát még jobb is,hogy szétlettek zúzva"
látod, ez az amiért tök fölösleges neked részletes választ írni.
baloldali párt ma magyaroszágon pl. a jobbik és a fidesz.
igaz egyik sem liberális, hanem mindkettő konzervatív.
jobboldali párt azaz mszp ők viszont liberálisok.
ezt emésztgesd meg, aztán írjál ki kérdéseket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!