Mire jó a Nyugatnak, hogy politikailag örökké akar ellenállni az Orosz oltóanyagnak, ellenben a Kínait engedélyezték ?
Mi az, hogy "ruszkik", nem oroszok ? A kínaiak ilyen alapon "sárgák" / "ferdeszeműek" / "vágottképűek" ? Mióta divat leszólni és utálni az oroszokat ? Személyes ellenszenv érződik az írásodból.
Politikai berendezkedésileg nem problémás Kína ? Vagy hogy a pletykák szerint tőlük szabadult a vírus, amit konteónek neveztek, de az oroszokat minden rosszal megvádoljátok ? Nem érződik a kettős mérce ?
"Még a szerződésbe is beleiratták a ruszkik hogy a hatékonyságról meg a szövődményekről nem lehet nyilvánosságra hozni általuk nem jóváhagyott adatoka"
Csak úgy mint minden másik. Alá is kell írnod hogy csak te felelsz bármiért. Az hogy az angiológiai osztály tele van le van bszva
Amikor én megkaptam az első adagomat, azután 12 órával jelentkeztek a tünetek, hőemelkedés, hidegrázás, fáradtság, a hátam beszakadt, levertség, de algopyrint vettem, 37,3-nál nem volt több, eltelt az az 1 nap és normálisan folytatódott minden. A második adagnál nem volt semmi.
Rendszeresen járok emberek között, nem viselek maszkot és itt vagyok, nem vagyok vírusos, vagy immunizálódtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!