Amikor a németek 39 előtt gyártották a fegyvereket, ott milyen volt a munkamoral?
Nem tudom, de állami terror alatt nem lehetett túl jó a hangulat.
Nálunk csak a komcsikról él a köztudatban, hogy jött érted a fekete autó, pedig a nácikat sem kellett félteni, ott is igen könnyen nem mentél haza egyszer...
"Nem tudom, de állami terror alatt nem lehetett túl jó a hangulat."
A német népet nem terrorizálta, sőt hitler egyik ígérete volt hogy munkahelyeket teremt amit be is tartott
ma 18:35
Ááá dehogy, nem volt semmilyen németek elleni állami terror, nem vitték ki tömegével az erdőbe agyonlőni az embereket, azok is biztos a zsidók voltak :D
"Ááá dehogy, nem volt semmilyen németek elleni állami terror, nem vitték ki tömegével az erdőbe agyonlőni az embereket, azok is biztos a zsidók voltak :D"
39 előttről beszélünk. Olvasd el a kérdést
ma 19:04
Igen, én is '39 előttről beszélek (és persze 1933 utánról) :)
Miért, kiderült valamikor az elmúlt évek során, hogy nem volt állami terror Németországban az 1930-as években, hogy nem hurcoltak el németeket a nácik, akik nyomtalanul "eltűntek", miután elvitte őket kocsikázni egy fekete autó?
Talán hallottam volna ekkora mértékű tudományos felfedezésről, ami átírta eddigi történelmi ismereteinket, szóval légyszi linkeld be ezt a nagy jelentőségű felfedezést, hadd frissítsem elavult ismereteimet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!