Az úszó EB-n Izrael miért indulhatott?
Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 13:21
11/14 A kérdező kommentje:
Így az MLSZ is kérhetné, hogy soroljanak át minket az ázsiai bajokságba. Simán megnyerhetnék.
2010. aug. 31. 17:21
13/14 anonim válasza:
ahhoz elöbb fel kellene mondani az európai tagságot (nem mintha nem lenne mindegy), aztán vagy felvesznek, vagy nem. végülis sok veszteni valónk nincs.
mellékesen nem hiszem, hogy sokkal jobban szerepelnénk...
14/14 anonim válasza:
A BLben azért indulnak mert az UEFA tagjai, az úszó EB-n nem értettem én sem. Engem nem érdekel, hogy nem tudnak lebonyolítani normálisan sporteseményeket a térségükben, tennének azért, hogy ne utálják őket. Jó lenne, ha a zsidók elgondolkodnának, hogy mért utálja őket mindenki. Ha nem érdekli őket, akkor meg viseljék... Izraelen és New Yorkon kívül sehol sem szeretik a zsidókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!