Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Nyugat-Európában mik számodra...

Nyugat-Európában mik számodra a legjobb országok, ahova simán kivándorolnál, és melyek azok, amik a legrosszabbak, és oda semmi pénzért? Miért?

Figyelt kérdés

2021. szept. 14. 10:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%

Szívesen: Szlovénia, Ausztria (nem Bécs), Olaszország északi része

- csodálatos természet

- közvetlen emberek

- minőségi ételek

Semmiképp: Németország, Hollandia, Belgium, Luxemburg

- szélsőséges liberalizmus

- rossz klíma

- kevert népesség

2021. szept. 15. 14:04
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Belgium, Spanyolország, Luxemburg, Svájc, Hollandia. Olaszország se olyan rossz, de nekem nem annyira jön be.
2022. aug. 7. 09:25
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja és Portugália
2022. aug. 7. 09:26
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyikbe se költöznék (mielőtt lepontoznátok, mert a nyugatot imádni kell és kész, ez csak az én véleményem, és nem vagyok fityesz agymosott vagy mi), egész egyszerűen nekem unalmas helyek ezek az országok, egész egyszerűen Hollandia, Anglia, Németország, Franciaország, Skandináv országok olyannyira nem tartoznak abba a körbe, ahová turistaként elmennék egyáltalán (talán ezek közül Franciaországba még igen), nem hogy ott élni, olyan szinten gyűlölném, hogy netovább.

Másrészt meg ez a mentalitás, hogy mi vagyunk a nyugati mintademokráciák, és kőgazdagok, ezért lenézzük a Dél-, és Kelet-Európaikat történet elképesztően taszít. Plusz az amcsi polkorrektség egy az egyben átvétele, az előbbiek miatti magas lovon ülés nagyon unszimpatikus. Főleg Németország, ahol ehhez társul még az emberek végletesen behatárolt gondolkodása, anyagiassága, az emberek körében jelen lévő mindent jobban tudás ("Besserwisser"), és az a példátlan lenézése a Kelet-Európaiknak nagyon nem tetszik, és akkor még nem mentem bele a politikába - nem is szeretnék, ez a kérdés nem arról szól.

De összességében: a legkevésbé, semmi pénzért nem mennék: Hollandia, Belgium, Németország (főleg a németalföldi részek, Kelet-Németország még úgy ahogy elmegy), Egyesült Királyság, Svédország.

Olyan, ahová simán kivándorolnék, mint mondtam nincs, ahova ha nagyon muszáj lenne, bevállalnám talán, az Franciaország, Írország, talán még Svájc.

Dél-Európaiakat (olasz, spanyol, stb) most direkt nem sorolom ide

2022. nov. 8. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!