Az állandó jogállamisági vegzálások mellett, a Luxemburgi adóparadicsom miért nem képezi kifogások tárgyát az Unióban?
Kettős mérce...és sok más esetben is.
Aki úgy táncol, ahogy az EU vezetőinek jó, annak mindent lehet, aki ellenáll, abba belerúgnak!!
Luxemburg ellen milyen kifogásokat lehetne felhozni? Semmiféle jogellenesség nem történik.
Az állami adózás minden államnak saját belsö ügye, ez ellen nem szólnak semelyik államnak az EU-ban!
Persze ez teljesen rendben van nincs itt semmi látnivaló, ámbátor a mi jogrendszerünkben sincsen semmi ami jogszabályt sértene, sőt a magyar jogrendszer minden eleme megtalálható valamelyik másik nyugati ország jogrendszerében is.
Erre külön ügyeltek a jogalkotók. Akkor mi a probléma?
Nem tudok róla hogy 7es cikkely vagy bármilyen cikkely szerinti eljárást indítottak volna ellenük!
Azt tudod, hogy mik azok az uniós alapértékek, amelyeket a 7. cikk szerinti eljárás véd?
Igen tudom és el lett nekik magyarázva, hogy nem sértettük meg semmivel sem jobban az uniós alapértékeket mint bármelyik másik ország ahol esetleg a zsidók már nem mernek tradicionális viseletben az utcára menni, mert megverik őket a bevándorlók.
Ha tudod, akkor homályosíts már fel, hogy melyik megsértése miatt indítanának 7. cikk szerinti eljárást Luxemburg ellen?
azt mondtam hogy hetes vagy bármely cikkely...
ne mond már nekem azt, hogy az természetes, hogy dél-amerikai stílusú adópanamák és pénzmosodák üzemelnek az EU területén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!