A muszlim országok miért nem fognak össze végre, hogy együtt lesöpörjék Izraelt a térképről?
Ja ja, a zsidókkal annyira békében együtt tudunk élni, hogy alig 80 éve legyilkoltuk a nagy részüket.
A muszlimokból Magyarországon lassan annyi van, mint zsidókból, de velük meg nem tudunk együtt élni békében, hiszen rendszeresek a napi erőszakos konfliktusok velük, ugye? :)
#24: "A muszlimokból Magyarországon lassan annyi van, mint zsidókból, de velük meg nem tudunk együtt élni békében, hiszen rendszeresek a napi erőszakos konfliktusok velük, ugye? :)"
Ennek egy kicsit nézzél utána.
"Ja ja, a zsidókkal annyira békében együtt tudunk élni, hogy alig 80 éve legyilkoltuk a nagy részüket."
Ennek is.
,,Továbbra sem értem, hogy milyen értelmes keresztény választja a zsidók helyett a muszlimokat... "
Mert jó nagy ökörség lenne Krisztus gyilkosait támogatni azokkal szemben akik prófétájuknak tartják.
ma 08:31
Utánanéztem, ezért állítottam :)
A legutolsó népszámlálás szerint izraelitából és muszlimból is 0,1-0,1% él Magyarországon.
A második megjegyzésed meg válaszra sem méltó.
Kamenyec-Podolszkij még bőven a nyilasok előtt volt. A Dél-Vidéki mészárlás is.
És azért a "békés együttélésnek" kissé ellentmondani látszik az 1920. évi XXV. tc., 1938. évi XV. törvénycikk, 1939. évi IV. tc. és 1941. évi XV. tc.
Nem gondolod, bátor anonim barátom?
1920-ban a Tanácsköztársaságra túlzott reakció volt, 1938-tól a Náci Németország szorításába kerültünk.
Most komolyan, be akarjátok magyarázni, hogy mi voltunk az übernácik ? Miért nem látom a válaszomat, amire reagáltál ?
Ki beszél itt űbernácikról?
Mindazonáltal 1920 és a nyilasok között eltelt 24 év.
1938-ban meg nem a náci Németország szorításába kerültünk, hanem a revizionista álmainkéba, amik fontosabban voltak mint a zsidók jogai. Vagyis ezek saját megfontolásból hozott döntések voltak.
A válaszod valaki szerint minősíthetetlen volt és töröltette. Nem én, én válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!