Miért van ez a politikában mindenhol?
Figyelt kérdés
Még új vagyok a politika világában de nem értek pár dolgot. Miért van az hogy akármilyen jó egy kormány és akármennyire is csak jót tesz az országnak a fél ország hőzöng hogy szörnyű az ország, rossz irányba fejlődik stb.. ez van Romániával, Magyarországgal de igazából mindenkivel. De miért? Romániába hatalmas ütemmel fejlődik minden ( szerintem) erre a románok 90% a akit meghallgattam azt mondta hogy szégyen a kormányuk és nem is kéne élniük. Magyarország is látjuk hogy mennyire fejlődik de mégis az embereknek nem tetszik. De ez mindenhol így van. Németbe, usába, svájcba mindenhol csak megy a fikázás2021. szept. 3. 00:09
1/4 anonim válasza:
Mert magyarok vagyunk, csaljuk az adót, de azt várjuk hogy mindent "az állam" oldjon meg helyettünk, bezzeg xy mennyi támogatást kapott. A 40 kommunizmus sajna ott maradt gondolkodásmódban az agyakban. Ama tipikus hozzáállás amikor azt kérdezik mit tesz az állam értem, a helyett hogy azt kérdeznék ők mit tehetnének a Hazáért.
2/4 anonim válasza:
Még nem találtunk ki olyan társadalmi rendszert ami jó lenne minden egyes embernek. Vannak/voltak rá próbálkozások, de mindegyik kudarcba fulladt. Hosszútávon nem jó a kommunizmus, nem jó a kapitalizmus, nem jó a diktatúra, nem jó a demokrácia, nem jó az arisztokrácia.
Egy-egy országon belül tudnak működni ma is de látjuk hogy ez nem vezet jóra hosszútávon. Egyre inkább összefonódik gazdaságilag az egész föld, de a hataloméhség,a vallási fanatizmus és a nacionalizmus tönkretesz mindent.
3/4 anonim válasza:
Mert a kis sikert sem tuddjuk értékelni. Mert egy kutya nagy, de fölös küzdelem megy a zemberek közt ahelyett, hogy egy közös cél mentén vesződnénk.
4/4 anonim válasza:
Azért azt ne feledjük, hogy a történelem egyik legnagyobb konjuktúrájában élünk a válság vége óta, az hogy fejlődik a gazdaság nem a kormányok érdeme, hanem világgazdasági szükségszerűség. Jelenlegi Pártunkat nem is elsősorban a gazdasági kérdések (mínusz korrupció, nyilván) miatt szokták elővenni, hanem identitás- és kisebbségpolitikaiak miatt. Pöröghet egy gazdaság, ha közben a kormányközeli lakájmédia hajléktalanok ellen uszít, ha törvényi alapon mosnak össze homoszexualitást és pedofíliát, ha egyre rosszabb helyzetben van az oktatás, stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!