Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Elszomorodtok rajta ti is...

Elszomorodtok rajta ti is időnként, hogy nem amerikainak vagy legalább britnek születtetek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ott sincs kolbászból a kerítés, de azért amerikainak lenni, annak van egy nagy státusza, menősége. Azon nemzet tagjaként felnőni ami az egész világnak adta a modern popkultúrát, életmódot.

2021. aug. 30. 22:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Büszke vagyok arra hogy magyar vagyok, büszke arra hogy őseink mennyi viszontagság, tatár-török-német-orosz csapások ellenére is építették, életben tartották az országot, a nemzetet. A hülye honfitársaimra akik szemetelnek, bunkók, tolakodóak, rosszindulatúak már kevésbé vagyok büszke de ez van.

Nem máshova kell vágyni, hanem itt építeni az országot, tenni érte! (mielőtt "bevádolnátok" nem vagyok nacionalista sem egyik oldal szekértolója sem)

2021. aug. 30. 22:42
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Minden második fiú nemi szervét megcsonkitják amerikában hogy ne tudjanak masztizni rendesen majd
2021. aug. 30. 22:49
 13/20 anonim ***** válasza:
96%

"...annak van egy nagy státusza, menősége."

Vagy nagyon hülye vagy édes fiam, vagy minket nézel annak. Az ember az ember, jöjjön bárhonnét, legyen bárki. Senkit sem illet a származása miatt sem negatív, sem pozitív diszkrimináció, elvégre ez már nem az Oszmán Birodalom korszaka, hanem a XXI. század.

Lehet szarul élek itthon anyagi szempontból, és lehet, hogy az én nemzetemnek "csak" egy Fenyő Miklósra futotta a popkultúrában, de legalább belém neveltek gerincet és illemet, illetve megtanítottak normális ember módjára élni.

2021. aug. 30. 23:39
 14/20 anonim ***** válasza:
95%
Nem! -Én örülök annak, hogy nem vagyok olyan primitív, erőszakos és zsigerből buta, mint ők.
2021. aug. 31. 03:28
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez a menő, nem menő dolog egy egészséges elméjű embernek már 14 éves kor után nem releváns.
2021. aug. 31. 07:38
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem.. ott sincs kolbászból a kerítés.
2021. aug. 31. 13:41
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem vágyom Amerikába, nem vitatom, hogy vannak vagány dolgok ott, de az a társadalom teljesen más mint, amiben felnőttem és otthonosan mozgok.

Persze ha azt szoktam volna meg, akkor más lenne a helyzet, de úgy érzem az életminőség összességében (nem csak az anyagiak) nem jobb ott olyan sokkal.

2021. aug. 31. 15:34
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

"amerikainak lenni, annak van egy nagy státusza, menősége. Azon nemzet tagjaként felnőni ami az egész világnak adta a modern popkultúrát, életmódot."

Ők is amerikainak születtek:

https://www.youtube.com/watch?v=nkGiFpJC9LM

Látod még a törpök élete se játék és mese. Vagy talán cserélnél velük? Elvégre azon nemzet tagjaként nőttek fel ami az egész világnak adta a modern popkultúrát, életmódot. Csak úgy dől az életükből a státusz, a menőség...

2021. aug. 31. 15:54
 19/20 anonim ***** válasza:
El. Persze, ott sem tökéletes minden, de ott az átlag ember meg tud élni normálisan, az állam van érte és nem ő szolgálja a királyát mint nálunk.
2021. aug. 31. 17:11
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

En nem szomorodok el rajta. Ugyan jobban beszelnek angolul ha itt USAban nottem volna fel de akkor magyarul nem tudnek :D

Felnottkent jottem ki de igy is elorebb vagyok mint sok amerikai akik 40 evesen is alberletben elnek es minimalberert dolgoznak.

Felesegem amerikai es mindig mondja hogy a kulfoldiek allandoan sztereotipiakat aggatnak rajuk es szidjak USA-t, kozben meg fel vilag idekoltozne ha lehetne.

Az elottem levo valaszokbol is latszik hogy mennyi az eloiteletes, sztereotipiakat hangoztato ember.

Viszont ha valasztanom kellett volna hogy hova szulessek akkor Sapnyolorszag vagy Hollandia. Nem jartam meg ott de szimpatikus orszagok.

2021. szept. 1. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!