Trump volt a jobb elnök, vagy Biden jobb nála?
Figyelt kérdés
Ki képviselte jobban az USA érdekeit? Ki a népszerűbb?.Ki szerzett nagyobb presztízst Amerikának?2021. aug. 27. 14:42
A kérdező szavazást indított:
Trump
Biden
48 szavazat
3/12 anonim 

válasza:

Trump 4 évig kártékonykodott, Biden csak most kezdte.
Kérdezd meg újra Biden ciklusának végén. Úgy méltányos.
4/12 anonim 

válasza:

Egyik dilettáns, a másik demens. Egyiknek a pénz és a hatalom vette el az eszét a másiknak az évek.
5/12 anonim 

válasza:

Biden csak most kezdteץ
És károkozás terén máris bőven túltett Trumpon.
6/12 anonim 

válasza:

Ezt így én nem tudom megítélni, de Trump nekem szimpatikusabb volt. sokkal erősebb egyéniség és voltak jó ötletei.
7/12 anonim 

válasza:

Trump legalább maga találta ki a hülyeségeket, néha pedig még értelmes ötlete is volt. Bidennek ehhez képest mindent megmondanak hátulról. Magától még sajtótájékoztatót sem tud tartani.
8/12 anonim 

válasza:

Sajnos Bidennek sikerült szerintem a valaha volt legnagyobb csalódást okoznia új elnökként még a saját szavazóbázisának is. Elég nagy szégyen ha valakinek így visszasírják az elődjét és azt Trumpnak hívják.
9/12 anonim 

válasza:

Egyik rosszabb, mint a másik.
Az amerikai társadalom óriási polarizáltságát mutatja, hogy ilyen embereket képesek megválasztani elnöknek.
10/12 Endr 72 

válasza:

Amerikát a vállalkozók tartják el..
Mint ilyent, az ingyenèlő demokraták a lehető legrosszabb irányba viszik.
Adóemeléssel nem lehet egy munkakerülő, segèlyre váró rèteget eltartani.
Az elmúlt napok történései pedig egyèrtelműen Trump felè billenti a mèrleg nyelvèt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!