Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek Nógrádi György...

Szerintetek Nógrádi György csomagolja reális köntösbe a Fideszi világképet amivel igazolják magukat az emberek?

Figyelt kérdés
2021. aug. 24. 16:28
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Azért más is le írhatná hogyan látja nem azért tettem fel a kérdést hogy csak a saját gondolat menetem ismerjem!
2021. aug. 24. 19:13
 12/21 anonim ***** válasza:

"Attól még mert nagy szakértő ki tudja mi igaz abból is amit kínáról meg az usáról összehord? Ugyan azt hajtja mint a Fidesz!"

Akkor kinek kellene hinni szerinted?

2021. aug. 24. 20:52
 13/21 anonim ***** válasza:

"Azért más is le írhatná hogyan látja nem azért tettem fel a kérdést hogy csak a saját gondolat menetem ismerjem!"

Szerintem azért nem ír nagyon senki, mert nem nagyon értenek veled egyet....

2021. aug. 24. 20:53
 14/21 A kérdező kommentje:

Abból hogy nem ért egyet velem hogy következik hogy nem ír semmit? Le írhatná hogy nem ért velem egyet és ki fejthetné a gondolatmenetét!

"Akkor kinek kellene hinni szerinted?"

Csak mert úgy vélem hogy Nógrádi amolyan szakmai alapzattal önti le azt amilyenbe a Fidesz le írja a világot nem lehetek biztosabb más hitelében sem!

Viszont azt el várnám hogy ha nem értesz velem ebben egyet akkor fejezd ki hogy miért nem? Hát ha rá döbbenek hogy miért vélem rosszul és akkor majd érteni fogom!

2021. aug. 24. 21:06
 15/21 A kérdező kommentje:
Vagy legalább azt mond el miért nem ezek a benyomásaid hiszen nekem is főképp ezek csak benyomások amiket le írtam! Nem vagyok meg győződve ezért is kértem ki a véleményeteket!
2021. aug. 24. 21:08
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
1000 százalék. Megisvan fizetve jól.
2021. aug. 24. 21:58
 17/21 anonim ***** válasza:
31%

Ha más lenne a véleménye akkor az m1 nem csinált volns belőle megmondó celebet.

Nézzük az oltást. Csak olyan celebet futtattak a "maszk" és a "maradj otthon" Szinte kizárt, hogy az összes celeb oltáspárti legyen.

Pedig Orbán ezt mondta anno az EU parlamentben: "Mi sosem hallgatatnák el azokat, akik nem értenek velünk egyet"

2021. aug. 24. 22:04
 18/21 anonim ***** válasza:

Gyuri bácsi 70+, a fidesz meg nem.

2001-ben pl az amerikai külügy kérte fel egy csapatba, hogy az afganisztáni terveket véleményezzék.

2021. aug. 25. 14:08
 19/21 A kérdező kommentje:

"1000 százalék. Megisvan fizetve jól."

Miért? Tán nem lehet meg kérdőjelezni? Vagy mindenki le van fizetve aki úgy gondolja hogy a Fideszhez igazítja a szak értelmét? Miért izgat ennyire te le vagy fizetve hogy ezt mond?

A te válaszodból viszont úgy cseng mintha meg volnál győződve ennek az ellenkezőjéről! Én meg nem vagyok meggyőződve róla!

Igazából ebbe olyan ember tudna válaszolni aki érti azt amiről Nógrádi beszél és el tudná magyarázni hogy miért nem úgy van!

2021. aug. 26. 16:13
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem még nem reàlis.
2021. aug. 27. 06:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!