A "muszlim férfiakra vár a fehér nők megtermékenyítése"? Mohamed Elmouelhy kijelentésében van ráció?
„A fehérek 40 éven belül ki fognak halni. A muszlimoknak kötelessége boldoggá tenni a ti nőiteket, mivel ti már nem vagytok képesek rá” -Szerinted is felháborító Mohamed Elmouelhy kijelentése?
Az a szörnyű és egyben riasztó igazság, hogy sajnos van abban valami, amit a muszlim férfi mond.Ugyanis idővel a fehér, nyugati civilizációban élő nőket muszlimoknak kell megtermékenyíteniük, mivel a nyugati emberek spermaszáma drasztikusan lecsökkent.
Ezt az áldatlan állapotot a keletről érkező segítség képes lehet pótolni.
A Héber Egyetem kutatásai szerint a férfiak termékenységi rátája folyamatosan hanyatlik Észak-Amerikában, Európában, Ausztráliában és Új-Zélandon.
Nincs fehér férfi meddőség.
Egyszerűen csak az van hogy a fehér párok (nők) nem akarnak gyereket mert karrier, #lifegoals #traveladdict #dogmom.
Viszont a fekete meg az arab férfiak helyre teszik őket, magabiztosak, irányítóak, azok megfarkalják a nőket, és rá is veszik, hogy megtartsa a gyereket.
Az európai férfiakat lelkileg nagyrészt már földbe döngölte a feminácizmus, és a társkeresők. A fejletlenebb helyekről jövő arabok és feketék viszont izgisebbek az itteni, társkeresők miatt elszállt ego-jú, és igényű nőknek, mert nincsenek szép trancsírozva lelkileg, hanem kb kőbunkóval leütik a nőt, és megdugják.
#31:
Hogy hívják az arab fickót?
Ali B@szna de Bamba.
Kérdező, az nem a muszlimok hibája, hogy a fehér emberek nem akarnak gyereket vállalni.
"De a muszlimok is fehérek, nem?"
Márhogy a dél-ázsiai, dél-kelet ázsiai, és afrikai muszlimok? Mert ők teszik ki a muszlimok többségét, nem az arabok.
#36: "muszlim férfiaknak minek kéne a nyugati nő?"
Nem tudom minek kéne, de csak meg kell kérdezni egy szőke túristanőt, aki sétált már Isztambulban vagy egy tunéziai nyaralóhelyen (ott állítólag magyarul is szólongatnak: "Szeretlek, Zsuzsi!" :-)
Na, meg ha többnejű, akkor miért ne lehetne az egyik európai? :-)
"ott állítólag magyarul is szólongatnak: "Szeretlek, Zsuzsi!" "
Szóval te magad nem tapasztaltad, csak hallottad valahol de itt tényként közlöd :)
A többnejűséghez igencsak gazdagnak kell lenni. Egyszerű rongyosfejű tevehajcsár moszlim nem engedheti meg magának azt a luxust.
#38: "itt tényként közlöd "
1. Nem jártam még Tunéziában
2. Nem vagyok nő, remélem engem nem szólongatnának így.
3. Nem hallottam, egy túrisztikai web-oldalon olvastam.
#39: Még vannak "rongyosfejű" tevehajcsárok?
Volt egy iraki kolléganőm, ő azt mondta, a többnejűségnek csak az a feltétele, hogy a férfi el tudja tartani a nőit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!