A világ ma egy békésebb hely lenne, ha az egész iszlámot kipusztították volna a föld színéről?
Rosszul látod, 10-ből 9 nagyobb konfliktusban voltak benne muszlim többségű országok :D Kivétel a kongói helyzet, ott keresztények hentelik egymást.
Mondjuk ha a huszadik századot nézzük, sehol sincsenek a két világháborúhoz és a kínai, koreai, orosz polgárháborúkhoz képest.
Na de ami a kérdést illeti, a háborúk mindig politikai okokból indulnak, a vallás legfeljebb a törésvonal helyét jelöli ki. Ha az irakiak, jemeniek, szírek keresztények lennének többségben, akkor is ölnék egymást.
Csak egy szikra kell az adott pillanatban.
Tudják hogy kell háborúba taszítani a nemzeteket.
Kitalálják és a kis embereket pedig kötelezik rá.
A vírus még mindig békésebb megoldás.
@09:32
Igen, erről én is hallottam pl. az orvosaik híresen jók voltak és hasonlók, de a vallás ezt is tönkretette. Bár szerintem minden vallás a világ rákfenéje, csak azért emelem ki az iszlámot, mert jelenleg az okozza a legtöbb kárt a világban.
"A kozel keletet a nyugat destabilizalja 50+ éve szándékosan."
Az USA ellenesek Kadhafi líbiájára is azt mondják hogy az micsoda nagyszerű prosperáló hely volt, míg el nem kezdték fúrni Kadhafit. Közben a valóságban meg olyan "országjobbító" intézkedéseket hozott, amiről max egy óvodás gyerek gondolhatja hogy az tényleg működőképes olyan formán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!