Ez igaz az Afgán tálib helyzetről? Lent a link
2021. aug. 19. 00:31
2/9 anonim válasza:
Milyen jól elszórakoznak a srácok, hogy lefejeztek valakit kabul főterén és a többi..Értem én, hogy minket ez nem érint. Távoli ország problémája ez. De talán jobban járnánk, ha éretlen emberek nem szórnák tele vélemény videókkal a youtube-ot. Legalább ilyen komoly témában.
3/9 anonim válasza:
Köszönöm hogy szoltál. Megyek és megnézem a kivégzéses videokat. Lesz egy jó kis levezetés a mai horror filmezésnek
4/9 anonim válasza:
Még nem néztem végig a videót mert most dolgozok. De ha megnéztem reagálok. Le is irhatjatok hogy miről szól mert netezni azt tudok csak videót nézni nem
5/9 anonim válasza:
Amúgy miért lehetnek ilyenek youtube on?? Nem csak felnőttek használják és gyerek is láthatja....
6/9 anonim válasza:
Hogy Afganisztán elbukott?
Az nézőpont kérdése.
Afganisztánt 42%os többséggel a pastu törzs lakja. A tálibok pedig pastuk. Akkor mi esett el?
Amúgy ne ezt a két vakegeret hallgasd Afganisztánnal kapcsolatban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!