Ausztráliában tilos elhagyni a lakásodat. Mit gondolsz?
Tilos friss levegőt venni. Tilos megérinteni a füvet. Tilos sétálni egyet. Tilos tüntetni. Tilos véleményt alkotni.
Mit akarsz mit gondoljunk róla? Szabad mást gondolni mint te vagy tilos?
Most mondjam azt hogy szellőztetni az ablakon keresztül szokás, hogy friss levegő nélkül nem élnek sokáig az emberek, tehát nyilvánvaló baromságot írsz le?
Mitől lenne tilos véleményt alkotni? Elhaltak az agysejtjeid a friss levegő hiányában és nem megy a gondolkodás ha nem tudsz közben menni az utcán?
Azt gondolom, hogy a 25 milliós Ausztráliában még nem érték el az 1000 Covid-halottat, sőt a Victoria államon kívül élő 19 millióból még 200-an se haltak meg.
Mi 30 ezer fölött járunk :)))
Én is egyetértek. Már pár hete néztem nagyot amikor Sidney-t lezárták mert egy idős ember meghalt COVID-ban. Még nagyobbat néztem amikor a hadsereget is bevetették ezért, a saját polgáraikkal szemben!
Ahogy hallom most egész Új-Zélandot is lezárták teljesen 1 (EGY!) megbetegedés miatt. Nem akarom elhinni amit 6-os írt de egyre inkább hajlok rá, a veszély legkisebb jelére eldobják a demokráciát maguktól.
Ja úgy már más, hát akkor nincs itt semmi látnivaló hölgyeim és uraim, az ausztrál állam nagy kegyesen megengedi hogy ne hallj éhen, mindezt egyetlen COVID-beteg miatt...
Amúgy azóta egyre borzasztóbb dolgok kerülnek nyilvánosságra Ausztráliáról:
https://www.youtube.com/watch?v=nXLc-CC5CTg
12 évesek paprikaspray-vel fújása és családtagok letartóztatása a maszkviselés megtagadásáért MASZKOT NEM SZABÁLYOSAN VISELŐ rendőrök által, stb.
És igen, az ausztrál rendészeti miniszter szerint (6:15-től) "ha van hozzátartozód aki szerinted tüntetni készül KÖTELESSÉGED lebeszélni róla. Ha tudsz valakit aki [hozzáteszem hogy most már] illegális összejövetelen készül résztvenni a hét végén akkor hívnod kell a szerveket". WTF??Egyenesen ÁVH-ba mennek át és a polgárok biztatásába hogy nyomják fel egymást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!