IV. KecskeShajt kérdése:
Van olyan gonosz vezető, aki nem is gonosz valójában?
Figyelt kérdés
Csak az utókor, vagy az ellenségei annak állítják be?
Például Attilát nyugaton az egyik leggonoszabb embernek tartják, az első világháborúban is a nyugati propaganda a németeket úgy állította be mint vérengző hun vadembereket, miközben Attila volt a kor egyik legműveltebb embere volt, aki az ellenségeivel is könyörületes volt.
2021. aug. 7. 16:26
11/13 anonim válasza:
11, jogilag igen, erkölcsileg a Hitler által ártatlanul üldözött népet mindig is üldözték, gettókba zárták, és maga is ezt tette nem sokkal később az arabokkal, arról nem beszélve, hogy a kommunista tömeggyilkosok közt brutálisan felülreprezentált volt, Lenintől Péter Gáborig, a holokausztnál sokkal nagyobb pusztítást okozva színfehér, európai, nem üldözött emberek sérelmére.
12/13 anonim válasza:
Te a zsidókról beszélsz, és próbálod igazolni Hitler népirtását, de az sem jogos és messze nem erkölcsös. De engem elsősorban az én családomnak az négy 21-23 éves tagja érdekel, akik nem jöttek vissza a Don kanyartól. Az a négy srác nem került volna Oroszországba Hitler agymenése nélkül.
13/13 anonim válasza:
Az utókornak általaban több info all rendelkezesere. Igaz h mondjak azt is h a törtenelmet a győztesek irjak...
En nem tudok ilyet, mert nem voltam ott.
Azert Putin-t a maga dolgaival nem gonosznak beallitani huhhh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!