Fideszes vagyok, de csak azért mert az ellenzéket rosszabbnak tartom, és szeretem a lengyeleket.
Azért bírom őket, mert Lengyelország és a lengyel kultúra a lehető Magyarországhoz és magyarokhoz legjobban hasonlító ország és kultúra.
Ha szerzel lengyel barátokat, és valamennyire megtanulsz lengyelül, olyan mintha kinyílna előtted egy eddig ismeretlen "Észak-Magyarország" ami ráadásul mind területre, mind népességre sokkal nagyobb nálunk, és még tengere is van.
2021. aug. 3. 20:56
2/9 anonim válasza:
Miért kéne szeressem? Ugyanolyan ország, mint az összes többi.
2021. aug. 3. 20:56
3/9 anonim válasza:
Én nagyon drukkolok a lengyel jobboldalnak, hogy hatalmon maradjanak, és ellenálljanak a libsizmusnak és Brüsszel centralizációs törekvéseinek. Magyarország, Lengyelország és Szlovénia: ezek közül állva kell maradnia legalább egynek, de inkább kettőnek, hogy ne menjenek rossz irányba a dolgok az EU-ban.
2021. aug. 3. 21:03
4/9 anonim válasza:
Én szeretem őket.
A legjobb tulajdonságokkal, politikával rendelkező ország az EU-ban.
Egyrészt etnikailag a leghomogénebb és igyekeznek megőrizni ilyennek.
Másrészt,fontos számukra a keresztény európai kultúra megőrzése.
Az lmbt lobbinak sem fekszenek le.
2021. aug. 3. 21:04
5/9 anonim válasza:
Szeretem őket, sok lengyel nővel volt közelebbi kapcsolatom.
2021. aug. 3. 21:09
6/9 Jeffrey Spender válasza:
Olyan válaszlehetőség miért nincsen, hogy "nem vagyok Fideszes, de az Ellenzékre is köpök", és ezután jönne, hogy "Kedvelem/Nem kedvelem a Lengyeleket" ?
2021. aug. 3. 21:13
7/9 anonim válasza:
Fideszes vagyok, és közömbösek nekem a lengyelek, habár elég jó csajok vannak arrafelé. Viszont nekik szurkolok az EU-val szemben, mert bennük is van annyi kurázsi, hogy ne hunyászkodjanak meg brüsszeli idióták előtt...
2021. aug. 3. 21:25
8/9 anonim válasza:
Egyik sem vagyok és szeretem a lengyeleket.
2021. aug. 4. 17:29
9/9 anonim válasza:
Nem utálom őket, de nem is kedvelem. Elképesztően elmaradott gondolkodású emberek, sokkal jobban mint a magyarok. Kétlem hogy egy lengyellel kitudnék jönni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!