"Innen is deportálni kellene a cigókat valahova"
Hehe..,innen nehezen fogod kiűzni őket,mert többszáz éve itt vannak a Kárpát medencében:D Nem kell őket üldőzni egyébként,mennek maguktól Kanadába..:D
" hazudtam, már 400évvel ezelőtt is"
Ez egy freudi elszólás volt?:D
Hát szerintem jól tette, Franciaországban olyan szinten kezd elharapózni a bevándorló: cigány, arab, néger stb. bűnözés amit csak ilyen drasztikus eszközökkel lehet megakadályozni!
Bár az is benne van hogy ő egy igazi erős embernek akar látszani mint de guille mert most a Franciáknak ilyen emberre van szükségük aki nem fél oda csapni ha szükség van rá!!!
Ha körülnéztek a nagyvilágban láthatjátok hogy az ilyen emberek emelkednek fel a politikában: Oroszország Putyin, Franciaország: Sárközy, Usa: Bush és most Obama is annak akar látszani bár szerintem ő nem az, talán még Olaszországban: Berlusconit is annak nevezhetjük!
Ilyen időben mint amiben élünk ilyen emberekre van szükség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!