Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha a munkásszállón csak úgy...

Ha a munkásszállón csak úgy ránk nyitja a tulaj az ajtót kopogás nélkül, úgy hogy semmi ruha nincs rajtam akkor még neki állhat feljebb?

Figyelt kérdés

Mi fizetünk a lakásért havi 500 eurót.

A párom leordította, hogy mégegy ilyen és megveri... Ez már a második alkalom volt. Először szó nélkül hagytuk. (itt mindenkinek ez a tulaj az Isten és minden lakás az övé)

Erre a tulaj közölte, hogy övé a lakás így azt csinál amit akar.

Ennyi, hétfőn mehetünk a cégbe, hogy ki vagyunk dobva minden szállóról máshova kell bejelenteni magunk..stb.

Azt mondta, hogy keressünk privátot...ha nincs lakásunk akkor nincs munkánk sem.

A tulaj azt hazudta azért dob ki, mert hatalmas a mocsok a szobában.

Korona miatt máshova költöztettek minket és itt nyomorgunk egy egy személyes apró szobában.

Arról volt szó, hogy 2 hétig maradunk.

A cuccaink sem férnek el. Nem is ide vagyunk bejelentve és halvány lila gőze sincs a tulajnak, hogy mikor költözhetünk vissza.

A szemetet külön válogatjuk, mosunk, porszívózunk. Ennél többet itt nem lehet.

Amúgy a porszívó is a szoba közepén van, tehát ennyire szűkösen vagyunk.

Mennyi jogunk van ilyenkor? Mit lehet tenni?

2021. júl. 18. 15:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
37%
Hatalmas pozitív csalódás, hogy rátok nyit a házmester.. :))) Ez már kemény. Ha annyira szuper ott minden, miért itt rinyálsz, és innen kérsz segítséget? Nem értem...
2021. júl. 18. 15:55
 12/14 A kérdező kommentje:
Spórolni jöttünk, nem vagyok kíváncsi arra, hogy valaki megmondja mire költsem a pénzem.
2021. júl. 18. 17:25
 13/14 A kérdező kommentje:

#11 és #12 mert talán van itt valaki aki tapasztalt hasonlót, vagy jártas ebben. Egyébként ki mondta nektek, hogy csak itt kérek segítséget????

Attól a legalja az egész szitu, hogy van egy ilyen szerencsétlen itt? Ez már kemény..

Nem értem...

2021. júl. 18. 17:28
 14/14 A kérdező kommentje:

A házmester és a tulaj két külön fogalom egyébként.

:)))

2021. júl. 18. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!