Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Élnétek Svédországban vagy...

Élnétek Svédországban vagy nem? Meg amúgy mi a véleményetek sz országról?

Figyelt kérdés

2021. júl. 9. 13:50
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
100%
19. Nekem volt nem egy olyan orosz ismerősöm, akik teljesen megtanultak magyarul és teljesen természetesen be is integrálódtak. Meg nem mondod róluk, hogy oroszok.
2021. júl. 9. 18:19
 22/61 anonim ***** válasza:
70%

Nekem az intő jel, hogy Dánia már egy éve visszavezette a határellenőrzést a Svédország felől.

Az én "szakmámban" aranybánya lenne, de Azerbajdzsán meg méginkább. Ott is elég volt 4 hónap.

2021. júl. 9. 23:41
 23/61 anonim ***** válasza:
80%

A sok fantáziálónak,álmodónak,soha itt nem jártnak mondanám, h itt élek több mint 10 éve.

1.Nincs hideg. Persze nem a sarkköri vidékről beszélve.

2. Nincs kolbászból a kerítés. A magyar fizetéshez képest tényleg soknak tűnik az itteni fizetés. Nagyon jól hangzik a magyar fülnek, h hú ennyit meg annyit lehet keresni.

De! Ku..a sokat kell érte dolgozni!! Sokkal-sokkal többet mint otthon! Iszonyatosan stresszes szinte minden munka. Itt szedik a világon a legtöbb antidepresszánst. Nem igaz, h olcsóbb a rezsi meg a kaja.

Ketten vagyunk a párommal, ő diplomás ápolónő (-kb a főnővérnek felel meg, nagyjából azt csinálja mint egy orvos,de nincs gyógyszerfelírási joga),én gyógyszert szállítok, futárkodok.

1db lakáshitelünk van. A rezsi 700e és 1m között van hónaptól függően. A szolgáltatások nagyon drágák.pl egy fodrász -pár cm vágás+festés 70-100eft!

Férfi részről: kuplungcsere egy kis Yarison 250eft.stb,stb

Nincs tingilingi a melóban mint otthon. Nem vesznek fel új embereket hanem inkább veled csináltatnak meg mindent.

Minden álláshirdetésben ott van,h legyél flexibilis (érj rá mindig, tűrj el mindent) és stressztűrő.

3. Migráncsok. "Voltam kint, alig láttam". Haha! Nem a látnivalók körül kell keresni őket! Bár ott is vannak. Stocholm egyes részein még az autópályán is hangosan imádkozik a párom, h nehogy defektet kapjunk v vmi hasonló!

Sok helyre a rendőr is csak katonai kisérettel megy be vagy úgyse. Van,h a mentő v a tűzoltó is elkerüli ezeket a helyeket. 23 no-go zóna van. Persze itt "különösen terhelt körzetnek" hívják. Na ott az van amit csak filmekben látni. Kb mintha háború lenne és mindenki ellenség aki nem oda tartozik.

Ilyet is írt vki, h Malmö biztonságosabb mint Miskolc ...

Hát sok esze, ismerete annak sincs ..

Mindent megtehetnek és meg is tesznek. Erőszak, rablás, kézigránát, lövöldözés,stb napi szinten.

Büntetés alig. És arra is kedvezmény van! Csak az első 3 esetért van bünti. A többiért nincs semmi.Ha 10 rablás után elkapnak, 7 "ingyen van".

Az életfogytiglan 10 év. És ezt ki is használják.

Stb,stb,stb ...

2021. júl. 10. 06:38
 24/61 anonim ***** válasza:
88%
#23 Kösz a leírást! Sajnos a mesék világában a valóság pont azokat nem fogja elérni akiknek nagy szüksége lenne rá.
2021. júl. 10. 08:34
 25/61 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég kizáró ok az időjárás. Nem élnék olyan helyen ahol hideg van. Ha délebbre lenne akkor igen
2021. júl. 10. 09:32
 26/61 anonim ***** válasza:
100%
Élnék egy olyan városrészben ahol kevés az afrikai és a közel-keleti bevándorló.
2021. júl. 10. 11:28
 27/61 anonim ***** válasza:
100%
25# Nincs hideg! Legalább egy nyomorult időjárás jelentést néznétek meg mielőtt mindenki ezt írja...!!!
2021. júl. 10. 12:37
 28/61 anonim ***** válasza:
21%

Ha ilyen borzasztó, háborús állapotok vannak ott, akkor hogy van az, hogy a erőszakos bűncselekményben elhalálozottak száma jóval kevesebb, mint nálunk?

2010 és 2018 között:

Svédország: 111 082 093 091 081 068 087 087 112 106 113 108

Magyarország: 174 154 181 139 138 145 124 154 146 221 202 242

2021. júl. 10. 12:44
 29/61 anonim ***** válasza:
58%

28

Vond ki azokat az eseteket amiket Rikárdóék követnek el, és kapni fogsz egy elég meglepő eredményt.

2021. júl. 10. 13:05
 30/61 anonim ***** válasza:
78%
Hogy lehet akkorát hazudni, hogy Svédország megélhetés szempontjából nem drága hely? De igen, drága, nagyon drága. Ki lehet menni dolgozni, és mindjárt világossá válik. Migránsok pedig vannak szép számmal. Egyedül a kistelepüléseken nem láttam őket, vagy a nagyon északra fekvő környékeken. Mire jó ennyit hazudozni?
2021. júl. 10. 13:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!