Az amerikai feketék miért nem követik Stevie Wondert, aki Ghánába költözik?
Nem ő az egyedüli, sokan megtették már ezt a lépést.
Tényleg nem értem, hogy az 30 millió fekete, akiket állandóan elnyomnak, és rabszolgasors az életük (pláne a milliomosoknak, milliárdosoknak), és szenvednek a gonosz fehérek elnyomó, rasszista rémuralma alatt, miért nem kerekednek fel, és mennek Afrikába, ahol nem kellene rettegniük a fehérektől.
Ezen már nagyon régen töröm a fejemet, de még nem sikerült megvilágosodnom, hogy miért maradnak ott.
Mondjuk mert ők nem ghánaiak, hanem amerikaiak?
Te miért nem költözöl vissza Etelközbe?
3-as, cseppet demagóg, de számítottam rá😃
Azért nem költözik vissza etelközbe, mert nem höbörög, tüntet, balhézik a mostani hazája ellen, ahol ráadásul a honfitársai élnek. Az ősei pedig felépítették ezt az országot. Nem tudom, eddig ok?
A csoda istván sem ghánai, hanem amerikai, mégis oda költözik mert nem kér a fehér elnyomásból😂, de egy belső hang nekem azt súgja, hogy az amcsi állapolgárságát azért megtartja, meg az ottani házát is. Ha esetleg mégis csalódna.
1) 5 millió magyar hőbörög, tüntet, balhézik a NER ellen.
2) A BLM nem Amerika ellen tüntet, hanem a rendszer ellen.
,,A BLM nem Amerika ellen tüntet, hanem a rendszer ellen."
Ami maga Amerika🤣🤣🤣
A szisztemik rejszizöm meg csak mese.
Mellesleg a BLM nyíltan marxista elveket vall, szóval de tökéletesen amerikaellenes.
Hiszen próbálták, van is programjuk rá, ha igaz, amit cikkekben írnak.
Családfakutatás után visszaköltöztek emberek őseik földjére, de nem tudtak beilleszkedni, hamar visszamentek Amerikába. Aztán voltak akik megint próbálkoztak, valami segélyszervezet alatt hazamenni.
Vannak, akik évente néhány hónapot töltenek őseik földjén.
Arról nem lenne szabad megfeledkezni, hogy a rabszolgaság idején az Amerikába vitt afrikaiak jobb körülmények közé kerültek rabszolgaként, mint az Afrikában maradt szabad emberek. Aránytalanul több volt a túlélési esélyük, mint az otthon maradtaknak, szóval igazából kimentették őket Afrikából. Hálásak lehetnek érte.
Kérdező! Azt vágod, hogy az afroamerikaiknak csak egy kis csoportja BLM-fan? A többség normálisan él, és jól el van a fehér honfitársaikkal.
A NER narratíva minden feketét egy kalap alá vesz.
9
Elhatárolódnak? Nyilatkoznak? Tiltakoznak? A "kis csoport BLM-fan"-en kívüliek? Akik állítólag jól elvannak a fehér "honfitársaikkal".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!