Kiköltöznétek Marokkóba élni? Meg úgy mi a véleményetek az országról?
Ha neked tetszik, menjél, én bár nem voltam még ott, nem szeretem se a meleget, se a homokot.
De ez ízlés dolga.
Hát nézd, az Észak-Afrikai országok között ott a legnormálisabbak, ott a legjobb az élet, de persze az Európai szintet közel sem üti meg.
Ha neked tetszik, menjél de én nem mennék.
Marokko a HDI alapjan a kozepes human fejlettsegu orszagok koze tartoik. Ebbe a kategoriaba egesz Europaban egyedul Moldova tartozik bele, de az is joval elorebb van a listan.
Eszak-Afrikai szinten Marokko fejlett(ebb) orszag, Europahoz kepest viszont ugyanugy egy elmaradott, szegeny allam. Marokkoban jelenleg 13% koruli a munkanelkuliseg, es ez novekvo tendenciat mutat.
Fizetesek teren meg ugyanugy elhetetlen, mint mas eszak-afrikai vagy kelet-europai orszag (pl Moldova, Ukrajna). Rengeteg marokkoi dolgozik Spanyolorszagban, a marokkoiak adjak az egyik legnagyobb bevandorlasi csoportot Belgiumban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!