Miért propagálják erőszakosan Nyugat-Európában a Multikulturalizmust és Szivárványtársadalmat ?
A házasság férfi és nő között köttetik. Vőlegény és menyasszony, férj és feleség. Maradjon így.
A melegeknek miért fáj, ha nem köthetnek házasságot? Miért nem jó nekik a bejegyzett élettársi kapcsolat, (amit jogilag egyenlővé tesznek a házassággal), vagy csak az, hogy együtt lehetnek?
#13:
Attól nem lesz jobb nektek, hogy nem vesztek tudomást, hogy a Harmadik világbeli népek meg egyenesen "Allah félresikerült és utálos teremtményeinek" tartják a melegeket, vagy a kutyát is többre tartják, mint a nőt, ha mi meg állítólag kirekesztők és nácik vagyunk.
#9:
Nekem személy szerint nincsen semmi bajom a melegekkel, ugyanúgy házasodhassanak, de a Transznemülés alá nem kéne semmilyen lovat adni, körbefutni a parkot, és boldog-boldogtalan képébe nyomni a témát
Írd le kérdező nyugodtan, hogy szr az életed és örömmel tölt el ha másoké még szrabb, mert akkor a tiéd jobbnak tűnik. Ezért mindenkit örömmel gyűlölsz, legyen az más kontinensről való, más bőrszínű, vagy csak szimplán nem tetszik neked, hogy mit csinál a magánéletében.
Én inkább azt javaslom, hogy azt a sok időt és erőfeszítést, amit más magánéletének a kritizálásával töltesz, inkább a sajátod javítására használd és mindenki jobban fog járni.
#16:
Ha szerinted a Vahhábi / Ajatollah ugyanazon a szinten van, mint egy Európai, mert az előbbi turbánosan, hosszú szakállt növesztve évtizedek alatt, az utálkozásban megsavanyodva, és üvöltözik a TV-ben, hogy Allah így meg Allah úgy, a te készülékben van a hiba, hogy ezt nem látod / nem vagy hajlandó tudomásul venni.
Hol láttad te a Vahhábi / Ajatollah-ot a TV-ben üvöltözni és honnan tudod, hogy mit üvöltözött? Az is baj, ha azt üvöltözi, hogy Allah, Allah, de ha egy boldogvasárnapon vagy hogy hívják azt a szektás műsort, vagy egy egyházi szertartáson isteneznek, az már nem baj?
Én még soha nem láttam senkit a TVben allahot üvöltözni, de lehet, hogy azért, mert nem tudok arabul, ezért nem nézek arabnyelvű műsorokat. Ha te nézel, akkor gondolom tudsz. Vagy csak - ahogy írtam - annyira szr az életed, hogy annak örülsz, ha ezen felhúzhatod magad és elvörösödik a fejed, majd a gyk-n kiháborgod magadat.
#18:
Hosszú évekkel ezelőtt Frei Tamás forgatott tényfeltáró műsort, hogy Szaúd-Arábiában milyen a Nők helyzete.
Vagy Irán kapcsán is meg lehet nézni, hogy a Sah idején, és az Iszlám Forradalom után milyen társadalmi változások voltak. És az sem zavar, hogy Irán kétheti rendszerességgel persze üres szónoklat szintjén, de arról hőbölögnek, hogy az USA a Nagy Sátán, és Izraelt el kell törölni a Föld színéről.
Kétségbeejtő, hogy próbálod védeni az Iszlámot, elmismásolni a dolgaikat.
Ahaa, szóval mostmár nem arról írsz, hogy a TVben allahot kiabálnak, meg uszítanak, meg terroristák a migránsok, hanem kb. 15 évvel ezelőtt láttad egy műsorban, hogy mit csinálta az iszlám szélsőségesek és ebből levontad a következtetést, hogy a migránsok ilyenek és az összes arab.
Gyorsan változik amit gondolsz :)
Tehát akkor a Németo-ban náci karlendítő, horogkeresztes tetoválásokkal teli, rendőröket dobáló magyar szurkolók egyenlőek az összes magyar szurkolóval és az összes magyarral?
Az összes muszlim terrorista, támogatja a korbácsolást, a nők elnyomását?
Te se vagy egy bonyolult lélek :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!