Orbán Viktor olyan tényező lett ami már nagyon zavarhat nagyon magas köröket a világon?
Figyelt kérdés
Mint például John F. Kennedy elnök akit félre kellett állítani.2021. jún. 26. 15:10
1/7 anonim válasza:
Szerintem lazán lehet. Putyin ellen is vagy 5 sikertelen merénylet volt. Remélem Orbánnak nem lesz baja.
2/7 anonim válasza:
Igen
Nézd csak meg milyen lejárató hazugságkampány indul be a világon ellenünk minden alkalommal amint meghoznak valamilyen döntést.
3/7 anonim válasza:
Lehet, de egy ügy mártírja sokszor erősebb, mint az élő ember. Amúgy ha Orbán Viktor meghalna, nyilván beállna más a helyére, ez nem így működik.
4/7 anonim válasza:
Példa nélkül álló, hogy egy hasonló fasisztoid tolvaj diktátor munkálkodjon az Európai Unión belül. Igen, minden jóérzésű, józan gondolkodású embert zavar Orbán világszerte.
De persze biztos neki van igaza és a demokratikus világ téved. Tudod, mikor egy hülye ember a forgalommal szembe megy az autópályán, és közben azt képzeli, hogy mindenki más megy a rossz irányba.
5/7 anonim válasza:
Lehet hogy te így érzed kérdező, de ezt csak a orbán média kommunikálja feléd. Ha kilépsz a fidesz alternatív valóságából akkor egy új világ nyílik meg előtted. Meg fogsz lepődni mennyire más a való világ.
6/7 anonim válasza:
1. JFK-t szerintem nem lehet egy lapon említeni OV-vel (de lehet, én vagyok tájékozatlan)
2. Na, legalább történne végre valami érdekes. Megmozdulna az állóvíz.
7/7 anonim válasza:
Tényleg el tudom képzelni, hogy szereti ezt gondolni magáról. De az elefánt nem szokott a bolhára figyelni. Pedig csíp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!