Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Nyugat-Európában vagy az...

Nyugat-Európában vagy az USA-ban élnek jobban az emberek?

Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 07:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
melyik részén?
2010. aug. 26. 08:03
 2/16 anonim ***** válasza:
Az USA is vannak "szegényesebb" részek, de szerintem összességében ott jobbak a körülmények. Persze Norvégia se kutya...
2010. aug. 26. 08:09
 3/16 anonim ***** válasza:
19%
Anyagi életkörülményeket nézve Nyugat-Európában jobban élnek, viszont az USÁ-ban szerintem izgalmasabb és tartalmasabb az élet.
2010. aug. 26. 08:40
 4/16 anonim ***** válasza:
61%

Attól függ, mit értesz jó életen.

Az amerikaiak többet keresnek, általában nagyobb a házuk és az autójuk, kevesebb a szabad idejük, jobban eladósodnak, kevesebb szociális gondoskodást élveznek.

Összességében az amerikaiak készpénzjövedelme magasabb, minden más szempontból rosszabb az életszínvonaluk.

Ízlés kérdése, hogy kinek mi a jobb élet - én a nyugat-európait egyértelműen jobbnak tartom az amerikainál.

2010. aug. 26. 08:55
 5/16 anonim ***** válasza:

az USA-ban mitől lenne izgalmasabb és tartalmasabb az élet? komolyan érdekel, hogy Te miért látod így.

NY-Eu-ra szavazok! :D

2010. aug. 26. 10:10
 6/16 anonim ***** válasza:
Igen, Nyugat-Európára szavazok én is, bár mind2 helyen vannak csóró helyek. Ha összeségében nézzük Ny-Európát és az Unió területével kb. egyezõ USA-t valóban Ny-Európában élnek jobban.
2010. aug. 26. 10:21
 7/16 anonim ***** válasza:
25%

"az USA-ban mitől lenne izgalmasabb és tartalmasabb az élet? komolyan érdekel, hogy Te miért látod így."

Nincsenek olyan korlátozó rendszabályok, mint pl. Németországban és Svájcban, ott él mindenféle etnikumból, és országból jött ember, az USA-beli emberekre annyira nem jellemző az állandó otthonülés, mint az európaiakra, anélkül lehetnek hazafias eszméid, hogy emiatt nácinak néznének, és anélkül lehetnek liberális eszméid, hogy emiatt zsidóimádónak néznének, gondolom te is belátod, hogy New York vagy Los Angeles hangulatát össze sem lehet hasonlítani Berlin vagy London hangulatával, nincsenek mindenféle tudományosan teljesen eredménytelennek tűnő környezetvédelmi intézkedések, az emberek vonat, busz helyett autóval száguldoznak és repcsivel repdesnek, hatalmas szabad terek vannak, nem annyira sűrű az infrastruktúra, mint Európában.

Amerikában tényleg engedik, hogy az legyél aminek érzed magad, és nem kényszerítenek rád országtól függően hazafias, liberális, környezetvédő, hagyománytisztelő, hagyománytiszteletlen, vallásos, ateista, stb... életmódot.

2010. aug. 26. 10:32
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is a Nyugat mellett vagyok az amerikai élet túl zűrös... sokkal jobb itt a mi kontinensünkön. Hajrá EURÓPA!
2010. aug. 26. 15:03
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

egyetértek azzal, hogy Amerika izgalmasabb. Engem is idegesít az, hogy ha azt mnodom, hogy az 1914-es román határon szélén egy magyar sem volt, ezért nem is harcolnék érte, akkor én már SZDSZ-es zsidó vagyok, és húzzak az anyámba.

Trinanon mindenkinek fáj, de ne tegyük már kötelezővé, hogy mindenkinek egyformán fájjon.

Bár Londonban a buszok szerintem hangulatosak, és ott sem mindenki busszal megy, mindenkinek van kocsija. Szóval én egy olyan Nyugat-Európában élnék, ami az USA szabályaival játszik (gyilkos/betörő elleni védekezés ne legyen egyenlő a rendőrség értesítésével)

Aki meg azt írta, hogy hajrá Európa, az gondolom tudja, hogy ha Európa lenne a szuperhatalom, akkor minket lesz@rnának.

2010. aug. 27. 20:26
 10/16 anonim ***** válasza:
50%

"Aki meg azt írta, hogy hajrá Európa, az gondolom tudja, hogy ha Európa lenne a szuperhatalom, akkor minket lesz@rnának"

Nem pont, USA-nak is van hát országa mint katonailag és gazdaságilag, USA-nak 3 nagy gazdasági körzete van ÉSZAK, DÉL, és NYUGAT. Nos USA-nak a hátországa a Nyugati körzet.USA-ban a hátországukat sem szarták le sőt... Az EU-nak meg Kelet-EU a hátországa. EU-ban itt sem fogják le szarni a hátországukat, több okok miatt...

tegnap 20:26

2010. aug. 28. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!