Mi volt a legutóbbi Bilderberg találkozón?
Unalmas volt, a pogácsa száraz, a Fanta meg meleg. Ráadásul másnap volt a targoncás vizsgám, szerettem volna hamar hazaérni, hogy még pihenhessek egy kicsit, meg a Sparban is sokan vannak délután, de ezek csak pofáztak vég nélkül. Legközelebb én se megyek, hülyeség az egész.
Kislányod ügyes volt?
Nem csak te nem tudod, hanem gyakorlatilag senki.
Elméletileg valahol közzéteszik a találkozó előtt a témákat, de nyilván pont nem azokról fognak tárgyalni, csak jól néz ki, hogy megmondják.
Még a résztvevők pontos névsorát sem tudja senki a szervezőkön kívül.
Amúgy nem tudom, tudod-e de ez egy zárt dolog, és csak meghívásos alapon mehetsz oda.
Hogyan csökkentsék az emberiség létszámát.
Kialakítani 1 nagy világkormányt. Lehet ezért vannak megveszve a nagyhatalmak, mert újra fel akarják osztani a világ területeit.
Katonai fejlesztések. Fegyverkezés..
A nép megadóztatása, mindenféle baromadok, mert az államoktól ezt a pénzt úgy is a bankárok kezére játszák át...
Káoszteremtés, járványok terjesztése, hogy valami szupervrus kifejlődjön valakiben, hogy aztán elterjessze a világban..
Digitalizáció felgyorsítása, ezt a mai háborúkkal, energiaválsággal jól el lehet takarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!